• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Elstängseltråd

Elstängseltråd från märket Foga. Köp olika stängseltråd till ditt elstängsel.

Stängseltråd till stängsel kan du handla på bonden.se. Köp Elband, elrep, eltråd, järntråd, aluminiumtråd, High Tensile HT Ståltråd och även tillbehör till elstängsel.

Olika Stängseltrådar för Elstängsel.

När det gäller att skapa ett pålitligt och effektivt elstäng...

Elstängseltråd från märket Foga. Köp olika stängseltråd till ditt elstängsel.

Stängseltråd till stängsel kan du handla på bonden.se. Köp Elband, elrep, eltråd, järntråd, aluminiumtråd, High Tensile HT Ståltråd och även tillbehör till elstängsel.

Olika Stängseltrådar för Elstängsel.

När det gäller att skapa ett pålitligt och effektivt elstängsel för djur, är valet av stängseltråd avgörande. Foga, ett pålitligt varumärke inom elstängselteknologi, erbjuder ett brett utbud av stängseltrådar för att möta olika behov hos lantbrukare och djurägare. Här är en närmare titt på några av de populära alternativen:

1. Elband

Foga Elband är en populär stängseltråd som används för att skapa synliga och effektiva elstängsel. Dessa band är tillverkade av starka och hållbara material, vanligtvis polyeten eller polyester, och är ofta förstärkta med ledande trådar för att säkerställa en konstant elektrisk ström genom hela stängslet. Elbandet är synligt och fungerar som en visuell barriär för djuren.

2. Elrep

Foga Elrep är en annan vanlig stängseltråd som är känd för sin enkelhet och hållbarhet. Dessa rep är ofta tillverkade av material som polyeten och är konstruerade för att klara av utomhusförhållanden. Elrep används ofta i områden där en mindre synlig stängseltråd är önskvärd, och de är lätta att installera och underhålla.

3. Eltråd

Foga Eltråd är en grundläggande men effektiv stängseltråd för elstängsel. Dessa trådar kan tillverkas av olika material, inklusive rostfritt stål eller aluminium, för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd. Eltråd är en mångsidig lösning och kan användas för olika djurarter och i olika terrängförhållanden.

4. Järntråd

Foga erbjuder även järntråd som ett robust alternativ för elstängsel. Denna typ av tråd är känd för sin styrka och är lämplig för områden där extra motståndskraft mot påfrestningar och påfrestningar krävs. Järntråd kan vara ett idealiskt val för stängsel i tuffa miljöer.

Tillbehör till Stängseltråd från Foga:

Foga kompletterar sitt sortiment av stängseltrådar med olika tillbehör för att optimera prestanda och användarvänlighet. Det inkluderar trådspännare, anslutningsenheter, isolatorer och reparationskit för att underlätta installation, underhåll och reparation av elstängsel.

Oavsett om det är för betesmarker, hagar eller andra områden där elstängsel behövs, erbjuder Foga en omfattande uppsättning stängseltrådar och tillbehör för att möta olika behov. Deras fokus på kvalitet och hållbarhet gör dem till en pålitlig partner för dem som söker pålitliga lösningar inom elstängselteknologi.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 3200 kr

Varumärke

Visar 1 - 60 av 104 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 104 artiklar