• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Kräftor

Produkter för kräftfiske och alla prylar man använder för att fånga kräftor.

Kräftfiske och dess produkter:

Kräftfiske är något som många njuter av, särskilt under kräftfiskesäsongen. För att fånga kräftor används olika produkter som är speciellt designade för detta ändamål.

Betesbox:

En betesbox är som en godisbutik för kräftorna. Den är ti...

Produkter för kräftfiske och alla prylar man använder för att fånga kräftor.

Kräftfiske och dess produkter:

Kräftfiske är något som många njuter av, särskilt under kräftfiskesäsongen. För att fånga kräftor används olika produkter som är speciellt designade för detta ändamål.

Betesbox:

En betesbox är som en godisbutik för kräftorna. Den är tillverkad av material som håller maten fräsch och god lockdoftande åt kräftorna. Det är som en fälla, fast fylld med godsaker för kräftorna. Den här lockar dem till fiskelinan eller kräftfällan.

Kräftmjärde:

Kräftmärden är en slags bur där kräftorna kan krypa in, men inte ut. Den är vanligtvis gjord av metall eller plast. Kräftorna lockas av betet och när de väl är inne i märden är det svårt för dem att ta sig ut. Det är där fiskaren sedan kan fånga dem.

Kräftsump:

Kräftsumpen är en slags fälla som placeras på botten av vatten. Den är ofta gjord av metall och fungerar genom att kräftorna lockas till betet och sedan fastnar i fällan. Fiskaren kan sedan lyfta upp sumpen och fånga kräftorna.

Kräfthov:

Kräfthov är som en sorts fångstnät. Den används för att fånga kräftor på ett säkert sätt. Nätet är fastsatt på en ram och fiskaren kan dra upp nätet ur vattnet med kräftor i. Den här produkten är gjord av slitstarkt material för att säkerställa att den kan hålla för kräftornas vikt och tryck.

Kräftbur:

Kräftburen är en annan typ av fälla. Den är formad som en bur och har en öppning där kräftorna kan gå in. När kräftorna är inne i buren, är det svårt för dem att ta sig ut. Detta är ett effektivt sätt att fånga kräftor på ett större område.

Vad man ska tänka på:

  • Lokalisering: Att veta var kräftorna är mest aktiva är viktigt. Detta hjälper dig att placera dina fällor och utrustning på rätt ställe för att maximera din fångst.

  • Tillstånd och regler: Se till att du följer lokala regler och tillstånd för kräftfiske. Det kan finnas begränsningar för när, var och hur du kan fiska kräftor.

  • Säkerhet: Tänk på din egen säkerhet och miljön runt omkring när du är ute och fiskar. Ha rätt utrustning och veta hur man använder den på ett säkert sätt.

Sammanfattningsvis är kräftfiske en spännande aktivitet och rätt utrustning är avgörande för en framgångsrik fångst. Betesboxar, kräftmjärdar, kräftsumpar, kräfthovar och kräftburar är alla användbara verktyg som hjälper dig att fånga kräftor. Tänk på säkerhet och respektera regler och riktlinjer för kräftfiske där du är. Då är du redo att ge dig ut och fånga några härliga kräftor.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 1550 kr

Varumärke

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 12 artiklar