• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Maskiner

Köp maskiner som elverk, högtryckstvätt, pumpar, avfuktare, dammsugare, dieseltank och kloakslang på Bonden.se

Elverk
Ett elverk är en praktisk enhet som ger ström när du inte har tillgång till elnätet, som när du campar eller upplever strömavbrott. Elverk kan vara bensin- eller dieseldrivna. Det är viktigt att se till att du använder rätt bräns...

Köp maskiner som elverk, högtryckstvätt, pumpar, avfuktare, dammsugare, dieseltank och kloakslang på Bonden.se

Elverk
Ett elverk är en praktisk enhet som ger ström när du inte har tillgång till elnätet, som när du campar eller upplever strömavbrott. Elverk kan vara bensin- eller dieseldrivna. Det är viktigt att se till att du använder rätt bränsle och att du har tillräckligt med bränsle när du behöver det. Underhåll inkluderar att byta olja och luftfilter regelbundet samt se till att tändstiftet är i gott skick.

Högtryckstvätt
En högtryckstvätt är perfekt för att rengöra smutsiga ytor som stenläggningar och bilar. Dessa maskiner använder högt tryck för att skjuta ut vatten, så var försiktig med användningen. Använd alltid skyddsglasögon och följ bruksanvisningen noga. Efter användning är det viktigt att rengöra högtryckstvätten noggrant och tömma vattenpåsen för att undvika frostskador.

Pumpar
Pumpar kommer i olika varianter, inklusive bensinpumpar, dieselpumpar och vattenpumpar. Bensin- och dieselpumpar används vanligtvis för att överföra bränsle mellan tankar eller till fordon. När du använder dessa pumpar, se till att du inte överskrider deras kapacitet och använd alltid rätt bränsle. Vattenpumpar används för att flytta vatten och är oumbärliga vid dränering eller bevattning. Håll vattenpumpar rena och se till att inget skräp fastnar i inloppet.

Avfuktare
Avfuktare används för att minska luftfuktigheten och bekämpa fuktproblem. Placera avfuktaren i ett område med hög fuktighet och töm regelbundet vattentanken. Rengör luftfiltret och kondensorerna för att säkerställa effektivitet.

Dammsugare
Dammsugare är en del av vardagen för de flesta. Töm dammsugarpåsen eller behållaren när den är full och byt ut dammsugarpåsar om du använder en sådan modell. Rengör filter och borstar regelbundet för att hålla sugkraften stark.

Dieseltank
Dieseltankar används för att lagra dieselbränsle. Se till att tanken är tillverkad av korrosionsbeständigt material och skyddad från direkt solljus för att förhindra att bränslet försämras. Kontrollera regelbundet för eventuella läckor eller skador.

Kloakslang
Kloakslangar används för att transportera avloppsvatten. Se till att slangarna är gjorda av slitstarkt material som klarar av att hantera det tryck och de kemikalier som kan förekomma i avloppsvatten. Rengör och skölj slangarna noggrant efter användning för att undvika igensättning och dålig lukt.

För alla dessa produkter är det viktigt att läsa och följa tillverkarens instruktioner och rekommendationer. Regelbundet underhåll och rengöring förlänger livslängden och säkerställer att de fungerar korrekt. Med rätt skötsel och försiktig användning kan dessa produkter vara till stor hjälp i ditt hem eller arbete.

Läs mer

Filter

Pris

450 kr - 219800 kr

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 1021 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 1021 artiklar