• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Skog & Mark

Köp på Bonden.s, snökäppar, snöstolpar, trädgårdsmaskiner som gräsklippare och grästrimmers, handredskap som borstar, krattor, räfsor, koncentratsprutor, och skottkärror.

Faxes Vedmaskiner

Faxes är ett företag som tillverkar vedmaskiner, och dessa maskiner är ovärderliga för att förbereda ved för värmande brasan och vedpannan. En vanlig typ av...

Köp på Bonden.s, snökäppar, snöstolpar, trädgårdsmaskiner som gräsklippare och grästrimmers, handredskap som borstar, krattor, räfsor, koncentratsprutor, och skottkärror.

Faxes Vedmaskiner

Faxes är ett företag som tillverkar vedmaskiner, och dessa maskiner är ovärderliga för att förbereda ved för värmande brasan och vedpannan. En vanlig typ av vedmaskin är en vedklyv. De finns i olika storlekar och konfigurationer. För att använda en vedmaskin, bör du placera veden på maskinens plattform och aktivera klyvningen. Kom ihåg att vara försiktig och följa säkerhetsinstruktionerna, eftersom de kan vara kraftfulla maskiner.

Bala Agri Vedmaskiner:

Bala Agri är ett annat företag som specialiserar sig på tillverkning av vedmaskiner. Deras maskiner kan inkludera vedklyvar och andra verktyg som gör vedberedning enklare. Du kan hitta olika modeller och storlekar beroende på dina behov.

Vedsäckar:

Vedsäckar är användbara för att transportera och lagra ved. De finns i olika material, inklusive tyg och plast. För att använda dem, stapla veden i säcken och se till att du inte överbelastar den. Om du använder plastpåsar, se till att de är av hög kvalitet och tåliga för att motstå vädrets påverkan.

Tillbehör till Vedsäckar:

Det finns några tillbehör som kan göra hanteringen av ved ännu smidigare. Vedsäckhållare kan användas för att hålla säcken öppen när du fyller den med ved. Dessutom finns det vagnsystem som gör det enkelt att transportera säcken från en plats till en annan.

Material och Underhåll:

När det gäller vedmaskiner är det viktigt att hålla dem i bra skick. Se till att de är rena och smorda för att undvika slitage. Kontrollera regelbundet om det finns några trasiga eller slitna delar som behöver bytas ut. När det kommer till vedsäckar, förvara dem på en torr och skyddad plats för att förhindra att veden blir fuktig eller skadas. Om du använder plastpåsar, se till att de inte blir utsatta för starkt solljus under långa perioder, eftersom det kan göra dem sköra.

Sammanfattningsvis, Faxes och Bala Agris vedmaskiner är till hjälp för att förbereda ved för värmande brasan och vedpannan. Vedsäckar och tillbehör kan underlätta hanteringen och förvaringen av veden. För att förlänga livslängden på dessa produkter, se till att de underhålls regelbundet och förvaras på ett säkert och skyddat sätt. På så sätt kan du njuta av en mysig och effektiv vedeldning utan problem.

Snökäppar och snöstolpar:

Snökäppar och snöstolpar är viktiga verktyg under vintermånaderna för att markera vägar och trottoarer. Se till att de är ordentligt placerade och är tydligt synliga för att guida trafiken på ett säkert sätt. Undvik att skada dem med snöplogen eller snöslungan.

Trädgårdsmaskiner (gräsklippare och grästrimmers):

Gräsklippare används för att hålla din gräsmatta i trim. Håll bladen vassa och rengör maskinen efter varje användning. Grästrimmers är bra för att nå svårtillgängliga områden. Använd skyddsutrustning, inklusive skyddsglasögon, och var försiktig när du trimmar nära hinder. Håll trimmerlinan i gott skick och byt ut den när den blir sliten.

Handredskap (borstar, krattor, räfsor):

Borstar, krattor och räfsor är bra för att rensa trädgården eller uppfarten. Se till att handtagen är säkra och att redskapen är rena för att undvika smuts och skräp. Byt ut slitna eller trasiga delar vid behov.

Koncentratsprutor:

Koncentratsprutor används för att applicera gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Följ noga instruktionerna för att blanda rätt koncentration och använd skyddsutrustning. Rengör sprutan efter användning och skölj noggrant för att undvika korrosion.

Skottkärror:

Skottkärror är perfekta för att transportera tunga saker i trädgården eller på gården. Kontrollera däckens tryck och se till att axlarna är smorda. Håll skottkärran ren och fri från rost.

Oavsett vilken av dessa trädgårdsprodukter du använder, är rätt användning och underhåll viktigt. Håll alltid säkerhetsaspekterna i åtanke och använd rätt skyddsutrustning när det behövs. Rengör produkterna regelbundet och byt ut slitna eller skadade delar. Genom att ta hand om dina trädgårdsverktyg kommer de att vara mer effektiva och hålla längre, vilket sparar dig tid och pengar i det långa loppet.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 412525 kr

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 517 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 517 artiklar