• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Elephant

Elstängselaggregat från märket Elephant är en populär och pålitlig lösning för att säkra dina djur och hålla dem inom det avgränsade området. Dessa aggregat fungerar genom att omvandla vanlig ström till en pulserande elektrisk stöt som avskräcker djuren från att korsa stängslet. Här är några saker att tänka på när du använder Elephant elstängsel...

Elstängselaggregat från märket Elephant är en populär och pålitlig lösning för att säkra dina djur och hålla dem inom det avgränsade området. Dessa aggregat fungerar genom att omvandla vanlig ström till en pulserande elektrisk stöt som avskräcker djuren från att korsa stängslet. Här är några saker att tänka på när du använder Elephant elstängselaggregat:

Material och prestanda: Elephant-elstängselaggregat tillverkas med högkvalitativa material för att säkerställa pålitlig och konsekvent prestanda. De är utformade för att vara väderbeständiga och klara av utomhusförhållanden.

Energiförbrukning: Kontrollera aggregatets energiförbrukning och se till att det är lämpligt för storleken på ditt stängsel. Enheterna kan vara batteridrivna eller nätanslutna, så välj det alternativ som passar bäst för dina behov.

Montering: Följ noga monteringsanvisningarna som medföljer Elephant-elstängselaggregatet. Se till att aggregatet är ordentligt installerat och placerat i en skyddad miljö för att undvika skador på enheten.

Jordning: En korrekt jordning är avgörande för att säkerställa att stängslet fungerar korrekt. Se till att jordningen är tillräcklig och att jordspettet är ordentligt placerat i fuktig jord.

Underhåll: Regelbunden kontroll och underhåll av aggregatet är viktigt. Se till att inga växter eller vegetation kommer i kontakt med stängslet, eftersom det kan leda till kortslutning. Inspektera stängslet och tråden regelbundet för att säkerställa att allt är i gott skick.

Elephant-elstängselaggregat är en kostnadseffektiv lösning för att hålla dina djur säkra och väl skyddade inom det avgränsade området. Genom att följa riktlinjerna för installation och underhåll kan du försäkra dig om att stängslet fungerar effektivt och ger den nödvändiga säkerheten för dina djur.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 6800 kr

Varumärke

Visar 1 - 30 av 30 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 30 av 30 artiklar