Kundtjänst - Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Om du har en allmän fråga.

Undrar du var din beställning är?

Vill du skicka tillbaka din beställning?

 • Kundtjänst Vår hjälpsamma kundtjänst 0371-147 00 hej[at]bonden.se
  Hej! I vår kundtjänst är det flera personer som hjälper dig med produktfrågor, returer och andra funderingar. Vi hjälper dig så fort vi kan via mejl och telefon. Varmt välkommen till Bonden.se :).
 • Lisa Marie Kundtjänst 0371-147 00 hej[at]bonden.se
  Hejsan! Det är oftast jag som svarar då du ringer till oss. Jag finns här för dig och hjälper dig med dina frågor och funderingar. Lisa Marie är en riktig klippa i kundtjänsten och det bästa hon vet är att få prata med alla våra kunder. På fritiden gillar hon att gå ut och gå med sin hund.
 • Håkan Hultgren Ekonomi 0371-147 00 hakan[at]bonden.se
  Tjeena! Jag gillar siffor :-) Bokföringen är min grej och att hålla koll på ekonomin. Jag har också hand om avtal med våra leverantörer och samarbetspartners. Efter jobbet går jag ofta ut och går med min fru. Sedan brukar jag hålla på med aktier och andra investeringar.
 • Jesper Richardsson Produkter & Priser 0371-147 00 jesper[at]bonden.se
  Hallå! Mitt jobb är att leta efter nya produkter över hela världen. Jag letar dagligen efter nya produkter och letar efter de bästa priserna. På fritiden så handlar jag gärna med aktier eller bygger på min sommarstuga.
 • Rebecka Bengtsson Produktlansering 0371-147 00
  Hej på dig :-) Rebecka är supersnabb på att skriva produkttexter och att lansera nya härliga produkter. Att ta produktbilder och fixa med bilder är ju extra roligt. På fritiden pysslar hon om i sitt hus och så gillar hon att läsa böcker. Hon är uppvuxen på landet och gillar att vara ute i naturen.
 • Sara Rickardsson Lager 0371-147 00
  Tjeena! Jag jobbar ibland extra på lagret, vilket alltid är lika roligt, packa beställningar och ta hand om inleveranser. Efter jobbet läser jag mycket böcker, kollar på bra serier och filmer.
 • Erland Bengtsson Lager 0371-147 00
  Tja! Jag jobbar ibland på det externa lagret. Det externa lagret behövs också skötas, köra sopor, städa och röjer. Emballaget och sopor sorteras väl på tippen. Sedan återanvänder vi så mycket emballage vi bara kan. Efter jobbet så driver jag en liten gård med några nötkreatur.
 • Torbjörn Vernersson Lager 0371-147 00
  Hej! Jag är en av de som packar din beställning. Att packa beställningar hela dagarna, det är det roligaste som finns. Jag sköter även massa annat skoj på lagret. Jag är också alltid först på jobbet, att gå upp vid 5 är inga problem :-) Efter jobbet så lyssnar jag mycket på musik och fiskar en del.
 • Några personer... Marknadsföring 0371-147 00 hej[at]bonden.se
  Vill ni komma i kontakt med oss angående marknadsföring, tjänster inom e-handel mm. Mejla till hej[at]bonden.se. Så kontaktar någon er.
 • Du här? - - -
  Vi söker alltid fler medarbetare inom kundtjänst, lager. Ansök till jobb@bonden.se
 • Du här? - - -
  Vi söker alltid fler medarbetare inom kundtjänst, lager. Ansök till jobb@bonden.se
 • Du här? - - -
  Vi söker alltid fler medarbetare inom kundtjänst, lager. Ansök till jobb@bonden.se