• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Verkstad

Köp dina verktyg och verkstadsprodukter på Bonden.se. Vi erbjuder ett stort utbud av batteriladdare, startbooster, domkrafter, elartiklar, armaturer, kompressorer, strålkastare, mutterdragare, plasmaskärare, slangvindor, svetsar, värmefläktar, dieselkanoner, bandsåg, slipmaskiner och andra verkstadsprodukter.

Nedan kan du läsa om dessa produkte...

Köp dina verktyg och verkstadsprodukter på Bonden.se. Vi erbjuder ett stort utbud av batteriladdare, startbooster, domkrafter, elartiklar, armaturer, kompressorer, strålkastare, mutterdragare, plasmaskärare, slangvindor, svetsar, värmefläktar, dieselkanoner, bandsåg, slipmaskiner och andra verkstadsprodukter.

Nedan kan du läsa om dessa produkter och vad man ska tänka på vid användning och underhåll av dessa produkter.

Batteriladdare
En batteriladdare är en enhet som används för att ladda upp dina bilbatterier. När du använder den, se till att anslutningarna är säkra och rätt polaritet. Håll ögonen på batteriet och avbryt laddningen om du märker något ovanligt. Rengör laddarens kablar och kontakter regelbundet för att säkerställa en effektiv laddning.

Startbooster
En startbooster är praktisk när ditt fordon inte startar. Se till att batterierna är korrekt anslutna och polariteten är rätt. Följ instruktionerna noga för att undvika överbelastning eller kortslutning. Ladda startboostern regelbundet så att den är redo när du behöver den.

Domkraft
En domkraft används för att lyfta fordonet så att du kan byta däck eller komma åt undre delar av bilen. Placera den på ett fast underlag och använd den endast på de angivna lyftpunkterna på fordonet. Kontrollera att den är i gott skick och smörj rörliga delar vid behov.

Elartiklar (armaturer och elkabelvindor)
Armaturer är lampor eller belysningsenheter. Kontrollera att de är korrekt installerade och använd rätt wattstyrka för lampan. Elkabelvindor hjälper dig hantera sladdar, se till att de är rullade upp ordentligt och undvik att överbelasta dem med för många enheter anslutna.

Kompressorer
Kompressorer används för att skapa tryckluft för verktyg och andra ändamål. Håll kompressorn i balans och se till att tanken är tät. Byt ut luftfiltret och kontrollera trycket regelbundet för att säkerställa optimal prestanda.

Lampor och strålkastare
Se till att lampor är korrekt installerade och använd rätt typ av lampa för ditt ändamål. Rengör lampor regelbundet för att hålla ljuset klart och skarpt. Strålkastare på fordon bör justeras för att undvika bländning av andra förare.

Mutterdragare
Mutterdragare är användbara verktyg för att dra åt skruvar och muttrar snabbt. Använd rätt inställning för att undvika att överspänna eller skada materialet. Underhåll verktyget genom att smörja det regelbundet och kontrollera kablar och kontakter.

Plasmaskärare
Plasmaskärare används för att skära metall. Använd skyddsutrustning, inklusive skyddsglasögon, när du använder den. Håll skärdysan ren och se till att tryckluftsförsörjningen är stabil.

Slangvindor (för fett, diesel, kemikalier, luft, olja, vatten)
Slangvindor hjälper dig att hantera slangar effektivt. Håll slangarna rena och byt ut eventuellt skadade delar. Förvara slangvindan borta från direkt solljus och extrem värme för att undvika försämring av materialet.

Svetsar
Svetsar används för att foga metall. Använd skyddsglasögon och bär skyddsutrustning för att skydda dig själv. Kontrollera att gasen eller tråden är korrekt inställd och att svetsen är i bra skick.

Värmeutrustning (värmefläkt och dieselkanon)
Värmeutrustning används för att reglera temperaturer i olika områden. Håll utrustningen ren och se till att bränsle- eller gasförsörjningen är säker och stabil. Kontrollera regelbundet för eventuella läckor eller överhettning.

Bandsåg och slipmaskiner
Bandsågar används för att skära material, medan slipmaskiner används för att forma eller polera ytor. Se till att de är ordentligt justerade och att du bär skyddsutrustning vid användning. Byt ut slitna blad eller slippapper i tid.

Tänk alltid på säkerhet och rätt användning dessa produkter. Följ tillverkarens riktlinjer och underhållsrekommendationer noggrant. Genom att vara noggrann med underhåll och användning kan du förlänga livslängden på dina verktyg och utrustning samtidigt som du säkerställer din egen säkerhet.

Köp din verkstadsutrustning på Bonden.se. Vi är alltid behjälpliga vid reklamationer och garantier. Vi erbjuder också ett stort utbud till låga priser.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 948525 kr

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 6686 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 6686 artiklar