• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Vindnät

Vindnät till stall, ladugård och maskinhallar. Vindnät är perfekt att montera i öppningar i djurstall, vindnät ger extremt bra ventilation och en väldigt bra miljö för djuren i stallet. Vindnät används också i maskinhaller och andra byggnader där man vill släppa in ljus och samtidgt få bra ventilation. Vindnät skyddar bra mot vinden coh tar även...

Vindnät till stall, ladugård och maskinhallar. Vindnät är perfekt att montera i öppningar i djurstall, vindnät ger extremt bra ventilation och en väldigt bra miljö för djuren i stallet. Vindnät används också i maskinhaller och andra byggnader där man vill släppa in ljus och samtidgt få bra ventilation. Vindnät skyddar bra mot vinden coh tar även bort stora delar av regnet.

Vindnät:

  • Material: Vindnät tillverkas vanligtvis av starka och hållbara material som polyeten. Det är ett tyg som är utformat för att vara tåligt mot väder och vind.

  • Användningsområden: Vindnät är praktiska och användbara i olika sammanhang. I stallet kan de användas för att skapa en avskärmad miljö och skydda djuren från starka vindar. I ladugården kan de hjälpa till att minska luftdraget och därmed skapa en bättre inomhusmiljö för djuren. I maskinhallen kan de skydda maskiner och utrustning från vind och damm.

  • Färger: Vindnät finns i olika färger som grönt, rött, vitt och svart. Färgvalet kan anpassas efter ändamålet eller estetiska preferenser. Till exempel kan gröna vindnät smälta in i omgivningen i en lantbruksmiljö.

  • Vad man ska tänka på: När du väljer vindnät är det viktigt att överväga materialets kvalitet och hur väl det kan motstå väderförhållanden. Se till att nätet är tillräckligt starkt för att klara av de vindförhållanden det kommer att utsättas för. Det är också bra att regelbundet inspektera och underhålla vindnätet för att säkerställa att det fungerar som det ska.

Vindnät är praktiska hjälpmedel för att skapa en mer kontrollerad och bekväm miljö i olika utrymmen. Valet av färg och kvalitet på nätet bör anpassas till användningsområdet för att maximera dess effektivitet och hållbarhet.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 19200 kr

Varumärke

Visar 1 - 35 av 35 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 35 av 35 artiklar