• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Vattenautomat

Vattenautomater för isfritt och frysfritt vatten till hästar, kreatur och andra lantbruksdjur. Köp en vattenautomat från Suevia, DeLaval, LaBuvette, Pride Of The Farm eller Foga. Dessa vattenautomater är några av de populära märkena som tillverkar vattenautomater för lantbruksdjur. Dessa vattenautomater är viktiga för att se till att dina hästar...

Vattenautomater för isfritt och frysfritt vatten till hästar, kreatur och andra lantbruksdjur. Köp en vattenautomat från Suevia, DeLaval, LaBuvette, Pride Of The Farm eller Foga. Dessa vattenautomater är några av de populära märkena som tillverkar vattenautomater för lantbruksdjur. Dessa vattenautomater är viktiga för att se till att dina hästar, kreatur och andra djur har tillgång till färskt vatten året runt. Här är en översikt över några av de vanliga vattenautomater och vad du bör tänka på när du använder dem:

1. Suevia vattenautomat med en eller två bollar: Suevia tillverkar vattenautomater med en eller två bollar som används för att reglera vattentillförseln. Dessa automater är självreglerande och fyller på vatten när djuren dricker. Se till att bollarna är rena och att vattnet är fritt från föroreningar.

2. Elvattentråg Suevia isobac 2 x 80 watt: Elvattentråg används i kalla klimatförhållanden för att förhindra att vattnet fryser. Suevia isobac är utrustad med värmeelement för att hålla vattnet frostfritt. Kontrollera regelbundet att värmeelementen fungerar korrekt och att tråget är rent.

3. Vattenautomat Thermolac 1 boll LaBuvette: LaBuvette tillverkar vattenautomater som är utrustade med en boll för att reglera vattentillförseln. Dessa automater är energieffektiva och självfyllande. Håll bollen ren och se till att vattenintaget är fritt från blockeringar.

4. Vattenautomat frostfritt 2 platser från DeLaval: DeLaval erbjuder frostfria vattenautomater med två drickesplatser. Dessa automater är eluppvärmda för att förhindra att vattnet fryser. Kontrollera värmeelementen och rengör drickesplatserna regelbundet.

5. Vattenkar SC1 drickesplats DeLaval: DeLaval tillverkar vattenkar för djurdrift. Håll vattnet rent och fritt från föroreningar, och se till att vattnet är lättillgängligt för djuren.

6. Vattenautomat DC2 två drickesplatser DeLaval: DeLaval erbjuder vattenautomater med två drickesplatser för effektiv vattenförsörjning. Se till att drickesplatserna är rena och att vattentillförseln fungerar korrekt.

7. Polamax WPM 16 Pride Of The Farm: Pride Of The Farm tillverkar vattenautomater som rymmer flera djur samtidigt. Håll vattnet rent och se till att vattenautomaten är korrekt justerad för djurens storlek.

8. Vattenautomat Polarmax WPM20 Pride Of The Farm: Pride Of The Farm erbjuder större vattenautomater med flera drickesplatser. Kontrollera att drickesplatserna inte är igensatta och att vattnet cirkulerar korrekt.

9. Vattenautomat PT 11 eluppvärmt från DeLaval: DeLaval tillverkar eluppvärmda vattenautomater för frostfritt vatten. Se till att elektriska komponenter är i gott skick och att vattnet inte fryser.

10. Drickeskar frostfri 100 liter med 2 bollar från Foga: Foga erbjuder drickeskar med två bollar för att säkerställa en konstant vattentillförsel. Håll bollarna rena och se till att drickeskarret är fritt från smuts.

För att underhålla dina vattenautomater och säkerställa att de fungerar korrekt är det viktigt att rengöra dem regelbundet och se till att inga blockeringar hindrar vattnets flöde. Kontrollera också att eventuell elutrustning är i gott skick och att värmeelementen fungerar som de ska i kalla väderförhållanden. Vatten är en avgörande resurs för dina djurs hälsa, så se till att de alltid har tillgång till rent och frostfritt vatten.

Köp en vattenautomat till djuren hos oss på Bonden.se. Alltid snabba leveranser och vi ställer alltid upp med bra service, reservdelar, tillbehör och garantier.

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Pris

175 kr - 32000 kr

Varumärke

Visar 1 - 35 av 35 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 35 av 35 artiklar