• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Kreatur

Att ta hand om kreatur, som kor och nötkreatur, kräver olika produkter för att säkerställa deras välbefinnande och hantering. Här är lite mer information om viktiga produkter för kreatur och vad man bör tänka på.

Behandlingsbås:

Behandlingsbås är vanligtvis tillverkade av metall och används för att begränsa rörelsefriheten hos ett enskilt djur...

Att ta hand om kreatur, som kor och nötkreatur, kräver olika produkter för att säkerställa deras välbefinnande och hantering. Här är lite mer information om viktiga produkter för kreatur och vad man bör tänka på.

Behandlingsbås:

Behandlingsbås är vanligtvis tillverkade av metall och används för att begränsa rörelsefriheten hos ett enskilt djur för behandling, undersökning eller vård. Dessa bås underlättar veterinärundersökningar, medicinering eller annan vård. Det är viktigt att behandlingsbåset är säkert och bekvämt för djuret och att det möjliggör enkelt tillträde för vårdpersonal.

Bindsle:

Bindsel är ett band eller rep som används för att binda upp djuret till exempelvis stolpar eller staket. Detta är användbart när man behöver begränsa djurets rörelsefrihet till en viss yta, som en betesmark eller vid utfodring. Bindsel bör vara tillräckligt starkt för att hålla djuret säkert och bekvämt och inte orsaka skada.

Märkning:

Märkning av kreatur är viktig för att identifiera varje djur och underlätta för djurägaren att hålla reda på individuella hälsorelaterade uppgifter, avelshistoria och annan viktig information. Det finns olika sätt att märka kreatur, inklusive öronmärkning, mikrochip och halsbandsmärkning. Det är avgörande att märkningen är tydlig, hållbar och säker för djuret.

Vågutrustning:

Vågutrustning är viktigt för att övervaka djurets vikt och hälsa. Det kan vara bärbara vågar för att väga djur eller fasta vågsystem för att övervaka viktökning eller förlust över tid. Detta hjälper djurägaren att säkerställa att djuren får rätt mängd mat och vård. Vågutrustningen bör vara noggrann och användarvänlig för korrekt vägning.

När det gäller att hantera och vårda kreatur är det viktigt att välja rätt utrustning som är anpassad till djurens behov och som underlättar skötsel och vård. Produkterna bör vara säkra, robusta och lätta att använda för att underlätta både djurägarens arbete och djurets välbefinnande.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 136900 kr

Varumärke

Visar 1 - 60 av 190 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 190 artiklar