• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Behandlingsbås

Behandlingsbås är viktiga verktyg inom jordbruket för att säkerställa hälsosam vård och behandling för kreatur, som kor och nötkreatur. Dessa bås används för att hålla djuren stilla under olika medicinska ingrepp, undersökningar eller vård. De spelar en viktig roll för att underlätta veterinärundersökningar, medicinering och hantering av sjuka e...

Behandlingsbås är viktiga verktyg inom jordbruket för att säkerställa hälsosam vård och behandling för kreatur, som kor och nötkreatur. Dessa bås används för att hålla djuren stilla under olika medicinska ingrepp, undersökningar eller vård. De spelar en viktig roll för att underlätta veterinärundersökningar, medicinering och hantering av sjuka eller skadade djur.

Material:

Behandlingsbås tillverkas vanligtvis av starkt och hållbart material för att säkerställa att de kan hantera djurens vikt och rörelse. Vanliga material inkluderar metall, galvaniserad stål och i vissa fall robusta plastmaterial. Det är viktigt att materialet är säkert och inte skadar djuret under användning.

Användningsområden:

  • Veterinärundersökningar och vård: Behandlingsbås används för att begränsa djurets rörelse under veterinärbesök, medicinering eller vård för att underlätta undersökningar och behandling.

  • Rehabilitering: Djur som behöver rehabilitering efter skador kan placeras i behandlingsbås för att säkerställa att de inte överanstränger sig och får rätt vård och rehabilitering.

  • Sjukvård: Djur som är sjuka och behöver isoleras för att förhindra spridning av sjukdomar kan placeras i behandlingsbås för att säkerställa karantän och korrekt vård.

Vad man ska tänka på:

  • Djurets säkerhet och komfort: Det är avgörande att behandlingsbåset är konstruerat för att säkerställa djurets säkerhet och komfort under behandling eller vård. Det bör inte skapa onödig stress eller obehag för djuret.

  • Rätt dimensioner: Behandlingsbåset bör vara tillräckligt stort för att rymma djuret bekvämt och möjliggöra veterinärundersökningar eller vårdåtgärder.

  • Enkel åtkomst: Det bör finnas enkelt tillträde till djuret i behandlingsbåset för att veterinärer eller vårdpersonal ska kunna utföra sina uppgifter effektivt och säkert.

Behandlingsbås viktiga verktyg för att säkerställa hälsosam vård och behandling av kreatur inom jordbruket. Valet av rätt material och rätt användning är avgörande för att garantera djurens välbefinnande och underlätta vården. Det är alltid viktigt att sätta djurens komfort och säkerhet i första hand när man använder behandlingsbås.

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Pris

9975 kr - 136900 kr

Varumärke

Visar 1 - 21 av 21 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 21 av 21 artiklar