• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Häst

Hitta rätt utrustning för att säkerställa hästens komfort och välbefinnande, samtidigt som du skapar en säker och framgångsrik ridupplevelse. Utforska vårt sortiment av högkvalitativa hästprodukter och hitta det du behöver för att ta hand om din häst på bästa sätt.

Utrustning och produkter till hästar är avgörande för deras välbefinnande, träni...

Hitta rätt utrustning för att säkerställa hästens komfort och välbefinnande, samtidigt som du skapar en säker och framgångsrik ridupplevelse. Utforska vårt sortiment av högkvalitativa hästprodukter och hitta det du behöver för att ta hand om din häst på bästa sätt.

Utrustning och produkter till hästar är avgörande för deras välbefinnande, träning och skötsel. Här är några vanliga produkter som används inom hästvärlden:

Benskydd till hästar: Benskydd är skyddande fodral som används för att skydda hästens ben under träning eller tävling. De kan bidra till att minska risken för skador och stötar på benen.

Bettutrustning till hästar: Bettutrustning inkluderar olika typer av bett och träns som används för att styra och kommunicera med hästen. Det finns olika bettstilar och tränsdesigner som passar olika hästar och discipliner.

Flughuva: En flughuva används för att skydda hästens huvud och öron från insekter och flygande buggar. Den kan hjälpa till att minska irritation och distrahering under ridning eller när hästen är i hagen.

Gjordar till häst: Gjordar används för att fästa sadeln på hästen. De finns i olika längder och material och syftar till att hålla sadeln på plats och säkerställa en bekväm passform.

Grimma till häst: En grimma är ett huvudstycke som används för att hantera och leda hästen. Den används oftast vid lekting, skötsel och under transport. Grimman hjälper till att ge kontroll och hanterbarhet över hästen.

Grimskaft till hästar: Ett grimskaft är en anordning som används tillsammans med grimman för att leda eller binda hästen. Det är en längre lina eller rep som ger en förlängning av kontrollen över hästen.

Huva till häst: En huva används för att täcka hästens huvud och öron och kan användas av olika skäl, såsom att skydda mot insekter, hålla håret rent eller minska distrahering under träning eller tävling.

Hästtäcken: Hästtäcken används för att skydda hästen från kyla, regn eller insekter. Det finns olika typer av täcken, som vintertäcken, regntäcken och insektstäcken, som ger skydd och komfort för hästen.

Körning och longering: Körning och longering är discipliner inom hästträning. Utrustning för dessa aktiviteter inkluderar körsele, körvagn, tömmar och longerlinor, som används för att träna och styra hästen vid körning eller longering.

Reflex till häst: Reflexprodukter används för att göra hästen synlig i mörker eller dåliga ljusförhållanden. Det kan vara reflexband eller reflexmaterial som fästs på täcken, grimmor eller sadelutrustning för att öka synligheten och säkerheten.

Schabrak: Schabrak är en typ av sadelunderlägg som placeras under sadeln för att skydda hästens rygg och absorbera svett. De finns i olika färger och designer för att passa olika discipliner och stilar.

Stigbyglar: Stigbyglar är fotstöd som används vid ridning för att ge ryttaren stabilitet och balans. De finns i olika material och utföranden för att passa ryttarens preferenser och behov.

Träns för häst och tyglar: Ett träns är ett huvudstycke som används för att styra och kommunicera med hästen genom tyglarna. Det inkluderar bett, tygel och andra detaljer som används för att ge signaler till hästen.

Dessa produkter och utrustning till hästar är utformade för att underlätta skötseln, träningen och ridningen av hästar samtidigt som de bidrar till hästens komfort och välbefinnande. Valet av rätt utrustning och produkter är viktigt för att säkerställa en säker och positiv upplevelse för både hästen och ryttaren.

Läs mer
Visar 1 - 60 av 396 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 396 artiklar