Hej!

Här kan du läsa om oss och om hur Bonden.se startades.
Alla produkter vi erbjuder är godkända, CE-Märkta.
Vi erbjuder ett stort utbud av produkter för lantbruket och vi ger dig den bästa tänkbara servicen.
Vi finns i Anderstorp som ligger i Småland och alla produkter skickas inom hela Sverige.

Varmt välkommen till vår bondebutik på nätet!Bonden.se - Det ska va enkelt

Bonden.se lanserades i november 2021 och hade från start som mål att bli Sveriges bästa lantbruksbutik på nätet.

Vi tre som startat Bonden.se heter Anders Bengtsson, Håkan Hultgren och Jesper Richardsson. Företaget ligger i Anderstorp i Småland och från starten kan vi erbjuda tusentals med attraktiva produkter som skickas över hela Sverige.

Grundidén kom från Anders som tidigare har varit inom branschen och dessutom med mångårig erfarenhet av e-handel. Anders är själv uppvuxen på en gård och har alltid tyckt att lantbruk är ett intressant område. Med tidigare erfarenhet från branschen så såg han efter granskning att det finns ett behov av en stor aktör med tusentals produkter samlat på ett ställe som dessutom kan erbjuda bra service. Det skulle bli för stort själv och därför bildades ett nytt bolag tillsammans med Håkan och Jesper, Bonden Online Sverige AB.

Mål, bli den största e-handeln med bra service som riktar sig till lantbruksnäringen, från kreatur och hästar till får och hönor och allt däremellan som behövs för att bedriva en verksamhet och sköta om sin privata egendom. Andra butiker på nätet existerar men utmaningen lockade oss tre för att ge oss på detta projekt. Så under 2021 togs beslutet, leverantörer kontaktades, sidan byggdes och nu står vi här och resten är som man säger...historia....:).

           "Anders
           - Jag kände att det verkligen var en utmaning och väldigt intressant att se om det var möjligt att starta ett företag. Om man vågar utmana sig själv och satsa, så finns det egentligen bara två saker som kan hända. Antingen lyckas man eller så lyckas man inte. Genom att våga starta Bonden Online Sverige AB så får vi veta svaret, om det går eller inte. Vi kommer göra allt vi kan för lyckas skapa den bästa butiken på nätet för lantbrukare. Med den inställningen brukar det mesta gå men vad skulle lantbruksbutiken heta? Det kan vara svårt att komma på ett bra namn på en e-butik. Vi ville hålla det så enkelt som möjligt och det skulle vara ett namn där man direkt förstår vad det handlar om. Jag tänkte, om en bonde ska handla på nätet, då är ju ett enkelt namn som bonden direkt förknippar med sig själv, det bästa och enklaste. Vad kan då vara bättre än Bonden.se? En butik för bonden, Bonden.se, så himla enkelt! Så Bonden.se fick det bli.

Det är verkligen superroligt att vi lyckades med vårt mål. Butiken lanserades under november 2021 och sedan har det verkligen varit full fart framåt. Det är otroligt roligt att så många redan hittat till Bonden.se och att fler och fler blir kunder hos oss.


Vårt motto är att alla ska trivas på Bonden.se, både våra medarbetare och våra kunder. Orsaken till att vi varje morgon hoppar upp ur sängen är alla våra fantastiska kunder som verkligen har visat att de uppskattar Bonden.se. Det känns verkligen kul och det gör att vi fortsätter att bygga Bonden.se tillsammans med våra medarbetare och kunder.


Bonden.se erbjuder:

  • En fantastisk support där vi alltid försöker vara behjälpliga via Telefon och Mail.
  • Enormt utbud
  • Efterfrågade produkter av kunderna
  • Bra priser
  • Djupt sortiment
  • Stort sortiment
  • Öppet köp 365 dagar
  • Bra fraktvillkor
  • Kända varumärkenVår lokalFikarumLokalenEtt av våra kontor, många skärmar är alltid bra :-)   
Gänget på Bonden.se

Lisa Marie
marie leksakscity sverige ab
Kundtjänst
Tel. 0371 - 147 00
hej[at]bonden.se

Hejsan! Det är oftast jag som svarar då du ringer till oss. Jag finns här för dig och hjälper dig med dina frågor och funderingar. Lovisa är en riktig klippa i kundtjänsten och det bästa hon vet är att få prata med alla våra kunder. På fritiden gillar hon att gå ut och gå med sin hund.


Håkan Hultgren
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Ekonomi
Tel. 0371 - 147 00
hakan[at]bonden.se

Håkan, han kan räkna på siffror han. Har man en examen i civilekonomi och drivit eget företag i 15 år, så kan man räkna rätt bra :-). Håkan gillar att vrida och vända på alla siffror. Han har också hand om alla avtal med våra leverantörer och samarbetspartners. Håkan är uppvuxen i Småland och är en redig smålänning med sinne för bra affärer. På fritiden så går han gärna ut och går promenader i de småländska skogarna.


Jesper Richardsson
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Produkter & Priser
Tel. 0371 - 147 00
jesper[at]bonden.se

Han är en höjdare på att hitta nya produkter. Han scannar dagligen efter nya produkter och letar efter de bästa priserna. Jesper är även vår vaktmästare, bygger kontor och byter lysrör. Han är uppvuxen i Västra Götaland och i och med den stora sjön mitt i staden så har han alltid fiskat mycket. På fritiden så handlar han gärna med aktier eller bygger på sin sommarstuga.


Erland Bengtsson

anders bengtsson leksakscity sverige ab
Lager
Tel. 0371 - 147 00

Erland är den store starke pajken på Bonden.se. Om det är nån som kan lasta av en container i hyperfart så är det Erland. Han har jobbat på en gård och i skogen hela livet och har därmed byggt upp rediga muskler. Han älskar att jobba på lagret och ta emot och skicka ut produkter till alla våra underbara kunder. Erland är uppvuxen i Västra Götaland på en bonnagård. På fritiden tar hand om lantbruket där hemma på gården och han har flera djur som behöver tas om hand.


Rebecka Bengtsson

Produktlansering
Tel. 0371 - 147 00

Hej på dig :-) Rebecka är supersnabb på att skriva produkttexter och att lansera nya härliga produkter. På fritiden pysslar hon om i sitt hus och så gillar hon att läsa böcker. Hon är uppvuxen på landet och är därför en stjärna på att lansera produkter inom lantbruk.


Torbjörn Vernersson
torbjorn_leksakscity.jpg
Lager
Tel. 0371 - 147 00

Hej! Jag jobbar på lagret och fixar och donar med lite av varje. Jag sköter även massa annat skoj på lagret. Jag är också alltid först på jobbet, att gå upp vid 5 är inga problem :-) Efter jobbet så lyssnar jag mycket på musik och fiskar också rätt mycket.


Anders Bengtsson
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Marknadsföring
Tel. 0371 - 147 00
hej[at]bonden.se

Anders har hand om all marknadsföring och strategier. drivit företag sedan han var 15 år gammal och har alltid gillat att hitta på nya projekt. Han har drivit ehandel i ca 12 års tid och detta är den 6:e e-butik som han startat. Han säger själv att detta ska bli hans livs största projekt och han sliter hårt varje dag för alla medarbetare och kunder ska trivas med Bonden.se. Anders är uppvuxen på en gård i Västra Götaland. På fritiden är det gymmet som gäller, en joggingtur i skogen eller så blir det en stund i bastun.