Hej!

Här kan du läsa om oss och om hur Bonden.se startades.
Alla produkter vi erbjuder är godkända, CE-Märkta.
Vi erbjuder ett stort utbud av produkter för lantbruket och vi ger dig den bästa tänkbara servicen.
Vi finns i Anderstorp som ligger i Småland och alla produkter skickas inom hela Sverige.

Varmt välkommen till vår bondebutik på nätet!Bonden.se - Det ska va enkelt

Bonden.se lanserades i november 2021 och hade från start som mål att bli Sveriges bästa lantbruksbutik på nätet.

Vi tre som startat Bonden.se heter Anders, Håkan och Jesper. Företaget ligger i Anderstorp i Småland och från starten kan vi erbjuda tusentals med attraktiva produkter som skickas över hela Sverige.

Grundidén kom från Anders som tidigare har varit inom branschen och dessutom med mångårig erfarenhet av e-handel. Anders är själv uppvuxen på en gård och har alltid tyckt att lantbruk är ett intressant område.

Med tidigare erfarenhet från branschen så såg han efter granskning att det finns ett behov av en stor aktör med tusentals produkter samlat på ett ställe som dessutom kan erbjuda bra service.

Det skulle bli för stort själv och därför bildades ett nytt bolag tillsammans med Håkan och Jesper, Bonden Online Sverige AB.

Mål, bli den bästa e-handeln med bra service som riktar sig till lantbruksnäringen, från kreatur och hästar till får och hönor och allt däremellan som behövs för att bedriva en verksamhet och sköta om sin privata egendom.

Andra butiker inom området på nätet fanns redan, men utmaningen lockade oss tre för att ge oss på detta projekt. Så under 2021 togs beslutet, leverantörer kontaktades, sidan byggdes och nu står vi här och resten är som man säger...historia....:).           


"Anders
           - Jag kände att det verkligen var en utmaning och väldigt intressant att se om det var möjligt att starta ett företag inom lantbruksområdet. Om man vågar utmana sig själv och satsa, så finns det egentligen bara två saker som kan hända. Antingen lyckas man eller så lyckas man inte. Genom att våga starta Bonden Online Sverige AB så får vi veta svaret, om det går eller inte.

Vi kommer göra allt vi kan för lyckas skapa den bästa butiken på nätet för lantbrukare. Med den inställningen brukar det mesta gå :).!

Men vad skulle lantbruksbutiken heta? Det kan vara svårt att komma på ett bra namn på en e-butik. Vi ville hålla det så enkelt som möjligt och det skulle vara ett namn där man direkt förstår vad det handlar om.

Anders tänkte, om en bonde ska handla på nätet, då är ju ett enkelt namn som bonden direkt förknippar med sig själv, det bästa och enklaste. Vad kan då vara bättre än Bonden.se? En butik för bonden, Bonden.se, så himla enkelt! Så Bonden.se fick det bli.

Det är verkligen superroligt att vi lyckades med vårt mål. Butiken lanserades under november 2021 och sedan har det verkligen varit full fart framåt. Det är otroligt roligt att så många redan hittat till Bonden.se och att fler och fler blir kunder hos oss.

Vårt motto är att alla ska trivas på Bonden.se, både våra medarbetare och våra kunder. Orsaken till att vi varje morgon hoppar upp ur sängen är alla våra fantastiska kunder som verkligen har visat att de uppskattar Bonden.se. Det känns verkligen kul och det gör att vi fortsätter att bygga Bonden.se tillsammans med våra medarbetare och kunder.


Bonden.se erbjuder:

  • Snabb och serviceinriktad support, vi är alltid behjälpliga via telefon och mejl.
  • Stort utbud
  • Produkter för lantbruk och landsbygen mm.
  • Bra priser
  • Djupt sortiment
  • Stort sortiment
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kända varumärken
  • Kända varumärkenVår lokal

Bonden.se

FikarumLokalenEtt av våra kontor, många skärmar är alltid bra :-)   
Gänget på Bonden.se

Vår hjälpsamma kundtjänst
marie bonden sverige ab
Kundtjänst
Tel. 0371 - 147 00
hej[at]bonden.se
Hej! I vår kundtjänst är det flera personer som hjälper dig med produktfrågor, returer och andra funderingar. Vi hjälper dig så fort vi kan via mejl och telefon. Varmt välkommen till Bonden.se :)


Lisa Marie
marie bonden.se
Allt i allo :)

Hejsan! Jag håller koll på allt på lagret, ordning och reda ska det vara :). Jag har även hand om administrativa uppgifter. På fritiden pysslar jag gärna i huset med inredning osv..


Håkan Hultgren
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Ekonomi
hakan[at]bonden.se

Håkan, han kan räkna på siffror han. Har man en examen i civilekonomi och drivit eget företag länger, så kan man räkna rätt bra :-). Håkan gillar att vrida och vända på alla siffror. Håkan är uppvuxen i Småland. På fritiden så går han gärna ut och går promenader i de småländska skogarna.


Jesper Richardsson
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Leverantörer
jesper[at]bonden.se

Jesper har kontakt med våra leverantörer och är en höjdare på att hitta nya produkter. Han är uppvuxen i Västra Götaland och gillar att fiska och bygga på sin sommarstuga på fritiden.

Rebecka Bengtsson

Produktlansering

Hej på dig :-) Rebecka extra jobbar på Bonden.se och är duktig på att skriva produkttexter. På fritiden pysslar hon om i sitt hus och så gillar hon att läsa böcker. Hon är uppvuxen på landet och är därför en stjärna på att lansera produkter inom lantbruk.