• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Gallagher

Gallagher stängselutrustning som stängselaggregat, elstängseltråd, isolatorer till eltråd, stängselstolpar och andra stängseltillbehör. Gallagher är ett välkänt företag som specialiserar sig på elstängsel och tillhörande utrustning för lantbruksdjur. Deras produkter är utformade för att hjälpa dig skapa säkra och pålitliga stängsel för att hålla...

Gallagher stängselutrustning som stängselaggregat, elstängseltråd, isolatorer till eltråd, stängselstolpar och andra stängseltillbehör. Gallagher är ett välkänt företag som specialiserar sig på elstängsel och tillhörande utrustning för lantbruksdjur. Deras produkter är utformade för att hjälpa dig skapa säkra och pålitliga stängsel för att hålla dina djur skyddade. Här är några av de viktigaste komponenterna och tillbehören som du kan använda med Gallagher elstängsel:

Elstängselnät: Gallagher erbjuder elstängselnät som är användbara för att hålla djur på plats eller skydda områden från skadedjur. Dessa nät är oftast gjorda av starkt material och kan vara enkla att installera.

Stängselaggregat: Gallagher producerar olika stängselaggregat, som är de enheter som genererar och kontrollerar elektrisk ström i stängseltråden. Dessa är centrala för att göra elstängslet effektivt. De kan vara batteridrivna eller anslutas till elnätet, och du bör välja rätt modell beroende på dina behov.

Grindhandtag: Grindhandtag används för att öppna och stänga ditt elstängsel snabbt och säkert. De kan anslutas till stängseltråden och ger dig möjlighet att passera genom stängslet utan att riskera stötar.

Isolatorer: Isolatorer används för att avskärma elströmmen från stängseltråden på platser där du inte vill ha ström. De används till exempel för att fästa stängseltråden på stängselstolpar eller andra ytor.

Skarvar: Skarvar används för att ansluta olika delar av stängseltråden, och de måste vara säkra och effektiva för att bibehålla strömmen genom hela elstängslet.

Stängselstolpar: Gallagher erbjuder olika typer av stängselstolpar i olika material och storlekar. Det är viktigt att välja stolpar som passar för ditt specifika ändamål och markförhållanden.

Stängseltråd: Stängseltråd är den ledande delen av elstängslet, och Gallagher erbjuder olika typer av tråd med olika egenskaper. Du bör välja stängseltråd som är lämplig för dina djur och omgivning.

När du installerar ett elstängsel med Gallagher-produkter är det viktigt att noggrant följa tillverkarens anvisningar. Se till att stängslet är ordentligt jordat och att det inte finns några brister i anslutningar och isolering. Regelbunden inspektion och underhåll är också avgörande för att hålla ditt elstängsel i gott skick och säkerställa att det fortsätter att fungera effektivt. Gallagher-produkter är utformade med hög kvalitet och pålitlighet i åtanke för att ge dig en pålitlig lösning för att skydda dina djur och mark.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 44000 kr

Varumärke

Visar 1 - 60 av 430 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 430 artiklar