• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr till 149 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Stängselstolpar

Stängselstolpar för elstängsel från Gallagher.

Kraftiga och hållbara stängselstolpar av hög kvalitet. Gallagher erbjuder stolpar i fjäderstål, glasfiber, plast och trä.

Gallagher Stängselstolpar. Robusta och Mångsidiga för Säker Djurhållning

När det gäller att skapa en pålitlig och säker inhägnad för djur är valet av stängselstolpar av avgöra...

Stängselstolpar för elstängsel från Gallagher.

Kraftiga och hållbara stängselstolpar av hög kvalitet. Gallagher erbjuder stolpar i fjäderstål, glasfiber, plast och trä.

Gallagher Stängselstolpar. Robusta och Mångsidiga för Säker Djurhållning

När det gäller att skapa en pålitlig och säker inhägnad för djur är valet av stängselstolpar av avgörande betydelse. Gallagher levererar stängselstolpar som kombinerar robust konstruktion med mångsidighet för att möta kraven för olika djurhållningsbehov. Här är en djupdykning i vad som gör Gallagher Stängselstolpar till det optimala valet:

Högkvalitativ Konstruktion

Gallagher Stängselstolpar tillverkas med högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd. Oavsett om det handlar om trästolpar, fjäderstålstolpar, glasfiberstolpar eller plaststolpar är konstruktionen av högsta standard för att stå emot påfrestningar från väder, vind och påverkan.

Mångsidighet i Material

Gallagher erbjuder olika materialalternativ för stängselstolpar för att passa olika behov. Trästolpar ger en traditionell och robust känsla, medan fjäderstålstolpar kombinerar hållbarhet med flexibilitet. Glasfiberstolpar är lätta och lätthanterliga, medan plaststolpar erbjuder mångsidighet och motståndskraft mot väderförhållanden.

Storlek och Dimensioner

Stängselstolpar från Gallagher finns i olika storlekar och dimensioner för att passa olika applikationer. Oavsett om du behöver kortare stolpar för mindre inhägnader eller längre stolpar för större områden har Gallagher ett brett utbud av alternativ för att möta dina specifika krav.

Monteringsflexibilitet

En av fördelarna med Gallagher Stängselstolpar är deras enkla montering. Oavsett om det är trä, fjäderstålstolpar med trådrullar, eller snabbmonterande plaststolpar, är de utformade med användarvänlighet i åtanke. Detta gör installationen snabb och smidig, vilket är avgörande för projekt som kräver effektivitet.

Anpassningsbarhet för Elstängsel

Stängselstolparna från Gallagher är idealiska för elstängselapplikationer. De är utrustade med isolatorfästen och konstruktioner som möjliggör en säker och effektiv elektrisk inhägnad. Detta gör dem lämpliga för djurhållning där elsäkerhet är av yttersta vikt.

Färgvariationer

För att möta olika estetiska preferenser och miljökrav finns Gallagher Stängselstolpar i olika färger, inklusive grönt, vitt, rosa och petrol. Detta ger användarna möjlighet att välja stolpar som passar samman med omgivningen eller ger en tydlig synlighet.

Tillbehör och Kompletteringar

Gallagher erbjuder även ett komplett sortiment av tillbehör, inklusive isolatorer, skarvklämmor och distanser, som kompletterar stängselstolparna och gör det möjligt att skapa en komplett och pålitlig stängselstruktur.

Oavsett om det är för hage, betesmark eller andra djurhållningsapplikationer, levererar Gallagher Stängselstolpar en pålitlig grund för en säker och hållbar inhägnad. Genom att kombinera högkvalitativ konstruktion med mångsidighet möter de kraven för olika projekt och skapar en trygg miljö för djurhållning.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 10000 kr

Varumärke

Visar 1 - 58 av 58 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 58 av 58 artiklar