• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Stålstolpe

Stålstolpar Gallagher för ett hållbart stängsel för djur

Gallagher stålstolpar en pålitlig och robust lösning för att skapa kraftfulla elstängsel. Dessa stolpar är utformade för att möta de krävande behoven inom djurhållning och markskydd. Här är en närmare titt på varför Gallagher stålstolpar är ett populärt val bland lantbrukare och markägare...

Stålstolpar Gallagher för ett hållbart stängsel för djur

Gallagher stålstolpar en pålitlig och robust lösning för att skapa kraftfulla elstängsel. Dessa stolpar är utformade för att möta de krävande behoven inom djurhållning och markskydd. Här är en närmare titt på varför Gallagher stålstolpar är ett populärt val bland lantbrukare och markägare.

Högkvalitativt Stålmaterial

Gallagher använder högkvalitativt stål för tillverkning av sina stålstolpar. Detta material ger stolparna nödvändig styrka och hållbarhet för att klara av påfrestningarna från väder, vind och påfrestningar från djur.

Mångsidig Användning

Stålstolparna är mångsidiga och passar för olika applikationer. Oavsett om det är för att skapa avgränsningar inom djurhållning, skydda grödor eller säkra egendom, kan dessa stolpar anpassas för att möta specifika behov.

Enkel Installation

Gallagher stålstolpar är konstruerade med användarvänlighet i åtanke. Deras design gör installationen enkel och snabb. Detta är särskilt fördelaktigt för de som kanske inte har erfarenhet av att arbeta med elstängsel tidigare.

Höjdvariationer

För att tillgodose olika behov och krav finns Gallagher stålstolpar i olika höjdalternativ. Detta ger användare flexibilitet att välja rätt höjd beroende på deras specifika applikation, vare sig det är för att hålla boskapen inom ett område eller för att förhindra viltintrång.

Tåliga Isolatorfästen

Stolparna är utrustade med hållbara isolatorfästen som säkerställer pålitlig elektrisk isolering. Detta är avgörande för att maximera elstängselns effektivitet och säkerhet.

Kompatibilitet med Gallagher Systemet

Gallagher stålstolpar är kompatibla med Gallagher elstängsel-system, vilket gör dem enkla att integrera med andra komponenter som stängselaggregat, isolatorer och tråd. Det möjliggör skapandet av en helhetslösning för elstängsel.

Lång Livslängd

Tack vare det högkvalitativa stålet och noggrant utformad konstruktion har Gallagher stålstolpar en lång livslängd. De är konstruerade för att motstå korrosion och andra påfrestningar som kan uppstå i utomhusmiljöer.

Stabil Förankring

För att säkerställa stabilitet i marken är stolparna utrustade med stadiga fotplattor som enkelt kan förankras. Detta bidrar till att hålla stängslet på plats även under påfrestningar från väder och eventuella påkörningar.

Ett Tillförlitligt Val

Gallagher stålstolpar ett tillförlitligt val för de som söker kraftfulla, hållbara och mångsidiga stolpar för sina elstängselprojekt. Deras konstruktion och egenskaper gör dem lämpliga för olika tillämpningar inom jordbruk och markskydd.

Läs mer

Filter

Pris

775 kr - 800 kr

Varumärke

Visar 1 artikel
Till toppen av sidan
Visar 1 artikel