• Leverans från 3-5 vardagar
 • Öppet köp 30 dagar
 • Frakt från 79 kr till 99 kr
 • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
 • Garanti 1 år på alla varor

Värmebaljor

Värmebalja från Foga, Willab och Thermobar.

En värmebalja för att ge frysfritt och isfritt vatten till hästar och andra djur på vintern. Värmebalja är en användbar vattenutrustning för hästägare och jordbrukare som vill se till att deras hästar och andra djur alltid ska få tillgång till färskt och friskt vatten, även under kalla vintermånader.n...

Värmebalja från Foga, Willab och Thermobar.

En värmebalja för att ge frysfritt och isfritt vatten till hästar och andra djur på vintern. Värmebalja är en användbar vattenutrustning för hästägare och jordbrukare som vill se till att deras hästar och andra djur alltid ska få tillgång till färskt och friskt vatten, även under kalla vintermånader.na 

Användningsområden:

 • Frysfritt Vatten: Värmebaljor används för att förhindra att vattnet i hästens vattenkärl fryser under kalla temperaturer. Det håller vattnet tillgängligt och gör att hästarna kan dricka vatten dygnet runt även när det är kallt ute.

 • Bete och Hagar: Värmebaljor kan placeras i hagar och betesmarker. Värmebaljor används också inne i stallet.

Material:

 • Hållbart: Värmebaljor är vanligtvis tillverkade av slitstarka material som tål tuffa väderförhållanden och hästars bruk. Många är tillverkade i kraftig plast och har en gedigen konstruktion.

Vad man ska tänka på:

 • Elanslutning: När du använder en värmebalja ska du koppla in en transformator som alstrar el till värmebaljans värmeelement. Använd skyddade elkablar och se till att de inte kan tuggas sönder av hästar eller skadas på annat sätt. Placera transformatorn så inte djuren kommer år den.

 • Säkerhet: Placera värmebaljan så att den inte kan välta. Spänn gärna fast den runt en stolpe eller ett träd med spännband, spikband eller dylikt.

 • Regelbunden Underhåll: Håll din värmebalja ren och kontrollera regelbundet om det finns några skador eller problem. Byt ut trasiga delar och följ tillverkarens anvisningar för underhåll. Rengör balja ofta för att vattnet ska vara färskt och friskt till hästarna.

 • Energiförbrukning: Värmebaljor drar inte så mycket energi i förhållande till den nytta de ger. Vissa modeller är mer energieffektiva än andra, men i det stora hela så är energiförbrukningen inget problem. En värmebalja underlättar skötseln och vattenförsörjningen till djuren.

Värmebalja är väldigt populära och det är ett mycket bra sätt för att ge frysfritt vatten till hästarna under kalla vintrar. Värmebaljan ser till att djuren har tillgång till vatten när de behöver det och minskar risken för vätskebrist. Var noga med att följa tillverkarens rekommendationer och säkerhetsanvisningar för att säkerställa att din värmebalja fungerar korrekt och säkert.

Köp din värmebalja hos oss på Bonden.se. Varmt välkommen med din beställning.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 12200 kr

Varumärke

Visar 1 - 60 av 63 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 63 artiklar