• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Foga

Foga elstängsel och tillbehör till stängsel för hästar, kreatur, får, getter och höns och andra bondgårdsdjur

Elstängsel från Foga Försäljning kan du köpa snabbt, enkelt och billigt på Bonden.se. Stängselaggregat, stängseltråd, stängselstolpar, isolatorer och elnät.

Vi erbjuder alla stängselartiklar inom stängsel från märket Foga. Foag Försälj...

Foga elstängsel och tillbehör till stängsel för hästar, kreatur, får, getter och höns och andra bondgårdsdjur

Elstängsel från Foga Försäljning kan du köpa snabbt, enkelt och billigt på Bonden.se. Stängselaggregat, stängseltråd, stängselstolpar, isolatorer och elnät.

Vi erbjuder alla stängselartiklar inom stängsel från märket Foga. Foag Försäljning är mycket välkända för deras elaggregat och andra artiklar inom elstängsel. De erbjuder elaggregat som ansluts till 230 volt, 12 volt och även till solcellspaneler. De har elstängselaggregat för alla typer av elstängsel och djur. Med deras aggregat får djuren en trygg inhägnad och både de och ni kan sova gott om natten.

Elstängseltråd till elstängsel för olika typer av djur har även Foga i sitt sortiment. De har Elband i olika bredder, elep i olika tjocklekar, eltråd likaså. Sedan har de självklart de mest efterfrågade dimensionerna av järntråd och High Tensile järntråd. Tillbehör till elstängsel som anslutningskablar, skarlås, trådspännare och upprullare kan du också köp på Bonden.se.

Grindar och fjädrar till öppningar i eltsängel, här finns en mängd olika varianter och färger att välja på. En del grindhandtag är för elband, en del för jäntråd osv. Det finns också en elgrind, där man kan köra igenom öppningen med en traktor. man slipper gån in och ut ur traktorn då man passerar en väg mellan stängslet.

Isolatorer till elstängsel köper du självklart också hos oss. Isolatorerna används helt enkelt för att isolera strömmen för att nå marken i stängslet. Vi har alla isolatorer som finns finns till elstängsel. En av de mest vanliga isolatorn som passar till elband, järntråd, eltråd mm. är en ringisolator. Den skruvar men enkelt in i trästolpen med en monteringsnyckel som man monterar i sin skruvdragare. Det finns också särskilda isolatorer som bandisolator, grindisolator, hörnisolator, repisolator, trådisolator osv.

Nät och stängselnät är vanligt att man använder sig av då man bygger en hage och inhägnad till sina djur. Elnät är mer och mer populärt, det är smidigt att montera och man kopplar sedan enkelt in ett stängselaggregat till elnätet. Elnät används främst till får, kaniner och höns.

Sexkantnät är extra populärt då amn ska bygga en hönsgård och en hönsbur. De används också för att bygga en kaningård eller andra sorter av burar till olika djur.

Fårnät är kraftigare sorts nät som finns i tex. modeller som vridknut och ringlock. Detta är klassiska fårnät som används tillsammans med trästolpar och monteras med krampor som man spikar in i stolparna.

Övriga nät som villanät, industrinät och hundgårdsnät hittar du också i vårt stora sortiment med nät.

Stängseltolpar finns i många olika varianter och färger. Det finns etx en elrepstolpe som är avsedd för mer permanent stängsel och för eltråd. Sedan finns det stolpar som är enkla att slå ned i marken och montera. Som fjäderstålstolpe, glasfiberstolpe och plaststolpar. Väljer man en plaststolpe finns den även i en härlig petrol/blå/grön färg och även i snyggt rosa. Det blir en roligare hage om man använder färgglada stolpar. Dessa stängselstolpar kan användas för elstängsel till grisar, hästar, kreatur och får. Sedan trär man enkelt igenom elbandet, eltråden eller järntråden i de isolatorer som sitter på stolparna.

Stängseltillbehör som krampa, stängseltestare, stängselinstrument, trådvindor och övriga artiklar inom elstängsel köper du också från Foga Försäljning. Krampor används för att montera olika typer av nät med kan även användas till andra saker. Ett instrument för att mäta spänningen och strömmen i ett elstängsel är alltid bra att använda. För då ser man om sitt elstängsel är helt överallt och att det inte läcker ned ström någonstans i marken. Vindor gör det enklare att rulla upp stängseltråden, då man ska ta upp det eller flytta det.

Stängselverktyg förenklar monteringen av elstängsel som tex. ett jordborr då man ska montera trästolpar. Sedan kan man också använda sig av ett nedslagningsrör, som placeras ovanpå en trästolpe, sedan slår man med en stängselklubba uppifrån. Det finns ocskå andra verktyg till stängsel som ett spännverktyg Gripple, märltång och monteringsnycklar till ringisolatorer.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 17000 kr

Varumärke

Visar 1 - 60 av 336 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 336 artiklar