• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Elstängselaggregat

Elstängselaggregat Foga Techtronic kraftfulla aggregat till riktigt bra priser

Effektiva elaggregat med hög prestanda till elstängsel för djur. Foga är ett välkänt märke på marknaden och de erbjuder ett stort sortiment av prisvärda elaggregat. I deras sortiment finns elaggregat med olika anslutningar. Vissa driv på 230 volt, en del på 9 volt, 1...

Elstängselaggregat Foga Techtronic kraftfulla aggregat till riktigt bra priser

Effektiva elaggregat med hög prestanda till elstängsel för djur. Foga är ett välkänt märke på marknaden och de erbjuder ett stort sortiment av prisvärda elaggregat. I deras sortiment finns elaggregat med olika anslutningar. Vissa driv på 230 volt, en del på 9 volt, 12 volt och även solcellsdrivna elaggregat. Köp Foga Techtronic elaggregat så blir både du och djuren nöjda.

Elstängselaggregat används för att skapa och underhålla effektiva elstängsel för olika ändamål. Dessa aggregat är speciellt utformade för att ge elektriskt pulserande ström till elstängseltråden och skapa en avskräckande barriär för att kontrollera och skydda områden, såsom jordbruk, djurhållning, och egendomar. I den här generella texten kommer vi att utforska de grundläggande komponenterna och fördelarna med elstängselaggregat.

Komponenter av Elstängselaggregat:

  1. Strömkälla: Elstängselaggregat kräver en kraftkälla för att generera elektriska pulser. Detta kan vara batterier, solceller eller anslutning till elnätet, beroende på enhetens typ och användningsområde.

  2. Styrkretsar: Enheten innehåller styrkretsar för att reglera och leverera pulser av elektrisk ström till elstängseltråden. Dessa kretsar säkerställer effektiv och säker drift av elstängselsystemet.

  3. Utsignaltråd: Elstängselaggregat är anslutna till elstängseltråden genom en utgående tråd. Denna tråd överför den pulserande elektriska strömmen till elstängselen och skapar därigenom en avskräckande effekt.

  4. Marktråd: För att säkerställa att systemet fungerar korrekt måste det vara jordat. Marktråden är ansluten till marken och möjliggör en sluten krets för att strömmen ska kunna cirkulera genom elstängseltråden.

Fördelar med Elstängselaggregat:

  1. Säkerhet: Elstängselaggregat skapar en pålitlig och säker barriär för att hålla djur och oönskade besökare borta från specifika områden.

  2. Enkel installation: Dessa aggregat är oftast lätta att installera och kräver minimal teknisk kunskap. De kan användas både för temporära och permanenta elstängselinstallationer.

  3. Anpassningsbarhet: Elstängselaggregat finns i olika modeller och storlekar för att passa olika behov och användningsområden. De kan anpassas för att täcka små trädgårdar såväl som stora lantbruksområden.

  4. Ekonomisk effektivitet: Jämfört med traditionella stängselsystem är elstängselaggregat ofta kostnadseffektiva. Dessutom kan solcellsdrivna enheter minska driftkostnaderna över tid.

  5. Djurkontroll: Elstängselaggregat används effektivt för att hålla djur inom avsedda områden och skydda grödor från skadedjur. Det skapar även en säker miljö för djurhållning.

  6. Ökad medvetenhet: Ett elektriskt stängselsystem ger en tydlig indikation på gränserna för människor och djur, vilket hjälper till att undvika olyckor och skador.

Sammanfattningsvis erbjuder elstängselaggregat en pålitlig och effektiv lösning för att skapa gränser och säkra områden. Oavsett om det används inom jordbruk, djurhållning eller för att skydda egendomar, är dessa enheter utformade för att erbjuda en säker och pålitlig elektrisk barriär.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 6000 kr

Varumärke

Visar 1 - 56 av 56 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 56 av 56 artiklar