• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

9-12 volt elaggregat

9-12 volt elaggregat batteriaggregat Foga Techtronic

Elaggregat till elstängsel för djuren på gården. Dessa elaggregat är väldigt effektiva och har en hög prestanda. Dessutom en hög driftsäkerhet. Köp ett Foga elaggregat, så får du ett elaggregat som håller i längden. Dessa elaggregat drivs med 9 volt och 12 volt. Vilket kan vara en stor förd...

9-12 volt elaggregat batteriaggregat Foga Techtronic

Elaggregat till elstängsel för djuren på gården. Dessa elaggregat är väldigt effektiva och har en hög prestanda. Dessutom en hög driftsäkerhet. Köp ett Foga elaggregat, så får du ett elaggregat som håller i längden. Dessa elaggregat drivs med 9 volt och 12 volt. Vilket kan vara en stor fördel om det saknas nätspänning 230 volt.

Foga Techtronic Elstängselaggregat: Mästerlig Effekt och Mångsidighet

Foga Techtronic har skapat en revolution inom elstängselteknologi med sitt innovativa elstängselaggregat, som inte bara erbjuder enastående prestanda utan också imponerande mångsidighet. Det här elstängselaggregatet drivs av både 9 volt och 12 volt, vilket ger användarna flexibilitet och anpassningsbarhet för olika tillämpningar.

Tekniska Specifikationer:

  1. Dubbel Spänning: Med förmågan att fungera både på 9 volt och 12 volt strömkällor ger Foga Techtronic-elstängselaggregatet användarna möjlighet att anpassa systemet efter deras specifika behov och krav.

  2. Kraftfull Drift: Trots sin mångsidighet kompromissar Foga Techtronic inte när det gäller prestanda. Aggregatet levererar kraftfulla elektriska pulser som skapar en effektiv och avskräckande elbarriär.

  3. Energisnål Design: Foga Techtronic har tagit hållbarhet på allvar. Med en energisnål design strävar de efter att maximera batteriets livslängd och minimera driftkostnaderna över tid.

  4. Användarvänlighet: Installationen är enkel och kräver minimal teknisk kunskap. Aggregatet är utformat för att vara användarvänligt och snabbt att implementera, oavsett om det används för tillfälliga arrangemang eller permanenta elstängselinstallationer.

  5. Säkerhet: Foga Techtronic-elstängselaggregatet prioriterar säkerhet för både människor och djur. Den reglerade pulseringen av elektrisk ström ger en avskräckande effekt samtidigt som den minimerar risken för skador.

Mångsidig Tillämpning:

Foga Techtronic-elstängselaggregatet är inte bara en lösning för djurkontroll; det erbjuder också en mångsidig användning över olika områden:

  1. Jordbruk: För att skydda grödor från vilda djur och för att hålla boskap inom angivna områden.

  2. Egendomsskydd: För att säkra egendomar och förhindra obehörig åtkomst.

  3. Tillfälliga arrangemang: Perfekt för temporära elstängselbehov, som vid evenemang eller konstruktionssidor.

Foga Techtronic-elstängselaggregatet representerar en banbrytande teknologisk framsteg och en investering i säkerhet och effektivitet. Oavsett om du driver det med 9 volt eller 12 volt, kommer detta elstängselaggregat att leverera pålitlig prestanda och erbjuda en robust lösning för att möta dina specifika behov.

Läs mer

Filter

Pris

250 kr - 6000 kr

Varumärke

Visar 1 - 18 av 18 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 18 av 18 artiklar