• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

9-12 volt elaggregat

9 volt och 12 volt elaggregat till djurstängsel. Märke Foga.

Foga Techtronic. Precision och Mångsidighet med 9 Volt och 12 Volt Elaggregat för Djurstängsel

Foga Techtronic har satt standarden för effektiva och pålitliga elaggregat för djurstängsel genom sin innovativa teknologi och mångsidiga design. Med 9 volt och 12 volt elaggregat erbjuder ...

9 volt och 12 volt elaggregat till djurstängsel. Märke Foga.

Foga Techtronic. Precision och Mångsidighet med 9 Volt och 12 Volt Elaggregat för Djurstängsel

Foga Techtronic har satt standarden för effektiva och pålitliga elaggregat för djurstängsel genom sin innovativa teknologi och mångsidiga design. Med 9 volt och 12 volt elaggregat erbjuder Foga en imponerande flexibilitet för jordbrukare och djurägare som söker högpresterande lösningar för att hålla sina djur säkra och inhägnade.

Teknisk Extrakraft:

Foga Techtronic-elaggregaten, konstruerade för att fungera med både 9 volt och 12 volt, är utrustade med avancerad teknik för att ge överlägsen prestanda och långvarig drift. Den dubbla spänningsmöjligheten ger användare möjlighet att anpassa elstängselsystemet efter specifika behov och förhållanden på platsen.

9 Volt Drift:

Elaggregat som drivs av 9 volt är idealiska för mindre stängselprojekt eller områden där elnätet kanske inte är så lättillgängligt. Denna spänningsnivå är perfekt för att upprätthålla en effektiv avskräckande effekt för mindre djur eller för att skydda mindre områden.

12 Volt Drift:

När det krävs extra kraft och längre stängselsträckor är 12-voltselaggregaten från Foga ett utmärkt val. Denna högre spänningsnivå möjliggör en kraftfullare och mer pålitlig elektrisk puls längs stängslenätet, vilket gör det särskilt användbart för att hantera större djur och vid områden med utökade stängselsträckor.

Användarvänlig Design:

Foga Techtronic är kända för sina användarvänliga produkter, och 9 volt och 12 volt elaggregat är inget undantag. Installationen är enkel och kräver ingen avancerad teknisk kunskap. De tydliga användarmanualerna gör det möjligt för även oerfarna användare att implementera och underhålla sina elstängselsystem effektivt.

Hög Energiprestanda:

Oavsett om det är soligt eller molnigt erbjuder Foga-elaggregaten konsekvent och effektiv energiförsörjning. Detta är avgörande för att hålla elstängselsystemet i drift under olika väderförhållanden och säkerställa att djurskyddet inte kompromissas.

Säkerhet i Fokus:

Foga Techtronic lägger stor vikt vid säkerheten för både djur och människor. De elaggregat som drivs av 9 volt och 12 volt är utrustade med teknik som ger en kontrollerad och reglerad pulsering av elektrisk ström, vilket minimerar risken för skador samtidigt som den ger den önskade avskräckande effekten.

Mångsidiga Användningsområden:

Foga Techtronic 9 volt och 12 volt elaggregat passar för en rad olika användningsområden:

  1. Boskapsskydd: För att hålla djur inom sina angivna områden och minimera risken för rymning.

  2. Grödorskydd: För att skydda grödor från vilda djur och förhindra skador på odlingar.

  3. Hästhagar: För att skapa säkra och avgränsade områden för hästar och andra husdjur.

  4. Egendomssäkerhet: För att säkra bostäder och företagsfastigheter mot obehörig åtkomst.

  5. Tillfälliga Installationer: Perfekt för temporära elstängselbehov, såsom på evenemang eller byggarbetsplatser.

Foga Techtronic 9 volt och 12 volt elaggregat representerar en pålitlig och mångsidig lösning för alla som behöver skapa och underhålla säkra djurstängsel. Med avancerad teknik och användarvänlig design erbjuder dessa elaggregat en överlägsen kombination av prestanda, mångsidighet och hållbarhet.

Läs mer

Filter

Pris

1625 kr - 5800 kr

Varumärke

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar