• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Tillbehör till aggregat

Tillbehör till aggregat Foga till stängsel

Märket Foga erbjuder ett stort sortiment med tillbehör till elaggregat. På Bonden.se kan du tex. köpa som solcellpanel, åskskydd, anslutningskabel till jordspett, batteri till elaggregat, batteriklämma, matarledning till elaggregat, anslutningskabel till eltråd och jordspett för att jorda ett elaggrega...

Tillbehör till aggregat Foga till stängsel

Märket Foga erbjuder ett stort sortiment med tillbehör till elaggregat. På Bonden.se kan du tex. köpa som solcellpanel, åskskydd, anslutningskabel till jordspett, batteri till elaggregat, batteriklämma, matarledning till elaggregat, anslutningskabel till eltråd och jordspett för att jorda ett elaggregat och andra tillbehör.

Optimera Din Elstängsel med Foga Aggregatens Tillbehör. Hållbara, Effektiva och Mångsidiga Lösningar

För att ytterligare förbättra och anpassa ditt elstängselsystem har Foga utvecklat ett omfattande sortiment av tillbehör som syftar till att göra installationen enklare, öka hållbarheten och ge ökad flexibilitet i användningen. Dessa tillbehör är konstruerade för att komplettera Foga-aggregaten och säkerställa en pålitlig och effektiv drift över tiden.

1. Solcellpanel: Energi från Solen för Hållbar Drift

Foga erbjuder solcellpaneler som tillval för att möjliggöra miljövänlig drift av ditt elstängselsystem. Solcellerna omvandlar solens energi till elektricitet och laddar batteriet, vilket minimerar behovet av externt elnät och bidrar till hållbarhet och energieffektivitet.

2. Åskskydd: Skydda Aggregatet mot Naturens Kraft

Foga-aggregatens tillbehör inkluderar åskskydd för att skydda ditt elstängselsystem från överströmsskador som kan orsakas av åskväder. Detta tillägg ökar driftsäkerheten och förlänger livslängden på utrustningen.

3. Anslutningskabel till Jordspett: Säker och Effektiv Jordning

För att säkerställa en pålitlig jordning av ditt elstängsel, erbjuder Foga anslutningskablar till jordspett. Dessa kablar säkerställer att jordningen är korrekt och att elstängselsystemet fungerar optimalt för att förhindra stötar och minimera risken för oönskad passage.

4. Batteri till Elaggregat: Oavbruten Strömförsörjning

Foga tillhandahåller kraftfulla batterier som tillbehör för elaggregaten. Dessa batterier erbjuder oavbruten strömförsörjning och är konstruerade för att klara av kraven från elstängselsystemet under längre perioder, vilket gör dem perfekta för områden där tillgången till el kan vara begränsad.

5. Batteriklämma: Säkra Batteriet För Optimal Drift

För att säkerställa en stabil och säker anslutning mellan batteriet och elstängselaggregatet har Foga utvecklat batteriklämmor. Dessa klämmor är konstruerade för att säkert hålla batteriet på plats och minimera risken för oavsiktlig frånkoppling.

6. Matarledning till Elaggregat: Effektiv Distribution av Ström

Foga-aggregatens matarledningar är designade för att effektivt distribuera ström från elaggregatet till elstängseltråden. Detta garanterar en jämn och kraftfull elektrisk puls längs hela stängslenätet och säkerställer att avskräckningseffekten är konsekvent och effektiv.

7. Anslutningskabel till Eltråd: Flexibel Anslutning för Varierande Behov

Foga erbjuder anslutningskablar som möjliggör flexibel anslutning av eltråden till elstängselaggregatet. Dessa kablar är konstruerade för att vara hållbara och väderbeständiga för att säkerställa pålitlig prestanda över tid.

8. Jordspett: Grundläggande för Säker Drift

För att effektivt jorda elstängselsystemet erbjuder Foga jordspett som tillbehör. Dessa spett är avgörande för att upprätthålla en stabil elektrisk jordning och säkerställa att aggregatet fungerar optimalt för att avvärja obehörig passage.

Foga Techtronic erbjuder ett omfattande sortiment av tillbehör för att förbättra och skräddarsy ditt elstängselsystem. Genom att integrera dessa tillbehör kan du öka hållbarheten, effektiviteten och säkerheten för ditt elstängsel, vilket gör det till en pålitlig lösning för att skydda dina tillgångar och kontrollera rörelsen av djur.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 6000 kr

Varumärke

Visar 1 - 37 av 37 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 37 av 37 artiklar