• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Övrigt

Tillbehör till elaggregat och stängseltillbehör från märket Foga

Köp åskskydd, batteri 9 volt till elaggregat, elsafe 230 volt till elaggregat, jordspett till elaggregat, knivströmbrytare till eltråd. Märke Foga.

Foga Techtronic Tillbehör. Förbättrad Säkerhet och Driftsäkerhet för Djurstängselaggregat

Foga Techtronic har inte bara etablerat s...

Tillbehör till elaggregat och stängseltillbehör från märket Foga

Köp åskskydd, batteri 9 volt till elaggregat, elsafe 230 volt till elaggregat, jordspett till elaggregat, knivströmbrytare till eltråd. Märke Foga.

Foga Techtronic Tillbehör. Förbättrad Säkerhet och Driftsäkerhet för Djurstängselaggregat

Foga Techtronic har inte bara etablerat sig som en framstående tillverkare av djurstängselaggregat utan strävar också efter att erbjuda ett komplett utbud av tillbehör för att förbättra säkerheten och driftsäkerheten för sina användare. Bland dessa tillbehör framhävs åskskydd, 9-volts batterier, elsafe 230 volt, jordspett och knivströmbrytare som viktiga komponenter som skapar en heltäckande lösning för en pålitlig och säker djurstängselanvändning.

Åskskydd:

Foga Techtronic åskskydd är utformat för att skydda djurstängselaggregatet mot potentiella skador orsakade av åska och åskslag. Denna teknologiskt avancerade komponent fungerar som en viktig säkerhetsåtgärd genom att dirigera överskottet av elektrisk laddning från åskslaget bort från elaggregatet. Detta minimerar risken för överspänningsskador och garanterar att elaggregatet förblir oskadat, vilket är särskilt viktigt för att förlänga livslängden på utrustningen och bibehålla dess effektivitet.

9-volts Batterier:

Foga Techtronic erbjuder 9-volts batterier som en energikälla för sina elaggregat. Dessa batterier är utformade för att ge en pålitlig strömkälla till djurstängselaggregatet och fungerar som en nödbatterilösning vid eventuella strömavbrott eller när det inte finns tillgänglig el. Deras kompakta design och höga energitäthet gör dem till ett praktiskt och kostnadseffektivt alternativ för användare som kräver en pålitlig backup för sina djurstängselsystem.

Elsafe 230 Volt:

Elsafe 230 volt från Foga Techtronic är en viktig komponent för dem som föredrar eller har tillgång till det traditionella elnätet. Denna elsafe fungerar som en skyddsanordning och säkerställer att överspänning eller plötsliga strömspikar inte skadar elaggregatet. Dess robusta konstruktion och avancerade skyddsfunktioner gör elsafen till ett pålitligt val för användare som söker extra säkerhet och stabilitet i sina djurstängselanordningar.

Jordspett till Elaggregat:

Foga Techtronic jordspett är en kritisk komponent för att säkerställa en effektiv och säker jordning av djurstängselaggregatet. Jordspettet möjliggör en pålitlig jordanslutning, vilket är nödvändigt för att säkerställa att den elektriska pulsen som skickas genom stängslen är effektiv och avskräckande. Det robusta materialet och den noggrant utformade konstruktionen gör jordspettet till en hållbar och viktig del av varje Foga Techtronic-djurstängsel.

knivströmbrytare till Eltråd:

Foga Techtronic knivströmbrytare är en smart och användarvänlig lösning för att snabbt och säkert bryta strömmen genom eltråden. Denna komponent gör det möjligt för användare att enkelt avbryta strömmen vid behov, vilket är användbart för underhåll, reparationer eller vid hantering av stängselnätet. Den ergonomiska designen och pålitliga prestandan gör knivströmbrytare till ett oumbärligt verktyg för alla som arbetar med Foga Techtronic-djurstängsel.

Säkerhet och Bekymmersfri Drift:

Sammanfattningsvis representerar Foga Techtronic dessa tillbehör som en samlad ansträngning för att förbättra säkerheten och driftsäkerheten för djurstängselaggregat. Med fokus på teknologisk innovation, hållbarhet och användarvänlighet möjliggör dessa tillbehör en bekymmersfri användarupplevelse, vilket är avgörande för dem som söker pålitlighet och säkerhet i sina djurhållningsmiljöer. Foga Techtronics åtagande att erbjuda kompletta lösningar gör dem till en förebild inom branschen, där säkerhet och effektivitet är av högsta prioritet.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 2700 kr

Varumärke

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 13 av 13 artiklar