• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Häststolpe

Häststolpe Gallagher

Stolpar som är perfekta för halvpermanenta häststängsel. Bekväm stigbygel att använda för att trycka ner stolpen i marken. Passar fint för elstängsel till hästar, kreatur, får, vilt, getter och andra djur.

Gallaghers Häststolpe. Säkerhet och Hållbarhet i Fokus

Gallaghers Häststolpe representerar en högstandardslösning för...

Häststolpe Gallagher

Stolpar som är perfekta för halvpermanenta häststängsel. Bekväm stigbygel att använda för att trycka ner stolpen i marken. Passar fint för elstängsel till hästar, kreatur, får, vilt, getter och andra djur.

Gallaghers Häststolpe. Säkerhet och Hållbarhet i Fokus

Gallaghers Häststolpe representerar en högstandardslösning för dem som vill skapa en säker och hållbar hästinhägnad. Denna stolpe är skapad med hästens välbefinnande och ägarens trygghet i åtanke. Nedan följer några av de viktigaste aspekterna som gör Gallagher's Häststolpe till ett utmärkt val:

Material och Utformning

Häststolpen är konstruerad av högkvalitativt material som kombinerar hållbarhet med flexibilitet. Den är utformad för att vara robust nog för att stå emot påfrestningar, samtidigt som den har en viss flexibilitet för att minska risken för skador på hästen vid kontakt.

Säkerhet och Mjuka Kantprofil

Häststolpens utformning inkluderar en speciell kantprofil som är avsedd att vara mjuk vid beröring. Detta minskar risken för skador på hästens hud och päls om de skulle komma i kontakt med stolpen. Säkerhet är högsta prioritet för Gallagher.

Isolerande Egenskaper

Precis som andra produkter från Gallagher, har Häststolpen utmärkta isolerande egenskaper. Detta är särskilt viktigt för att förhindra oavsiktlig elektrisk ledning och säkerställa att stängslet fungerar effektivt utan att orsaka skador på hästarna.

Användarvänlighet och Montering

Häststolpen är konstruerad med användarvänlighet i åtanke. Den är lätt att hantera och montera, vilket underlättar installationen av hästinhägnaden. Gallagher tillhandahåller också användarvänliga tillbehör för att komplettera stolpen och underlätta monteringen.

Mångsidighet och Flexibilitet

Stolpen är mångsidig och lämpar sig för olika typer av hästinhägnader, oavsett om det är en ridbana, hage eller betesmark. Dess flexibilitet gör den enkel att anpassa till olika terränger och former.

Tillbehörskompatibilitet

Gallagher erbjuder ett brett utbud av tillbehör som är kompatibla med Häststolpen. Det inkluderar isolatorer, klämmor och band som är specifikt utformade för att säkerställa effektiviteten och säkerheten i hästinhägnaden.

Hållbarhet och Lång Livslängd

Tack vare det högkvalitativa materialet och den genomtänkta konstruktionen har Gallaghers Häststolpe en lång livslängd. Den kan stå emot väderpåverkan och förblir i god form under lång tid.

Gallaghers Häststolpe är ett pålitligt val för hästägare som prioriterar säkerhet, hållbarhet och användarvänlighet i sin hästinhägnad. Med fokus på både människors och hästars välbefinnande, erbjuder denna stolpe en trygg och hållbar lösning för alla hästälskare.

Läs mer

Filter

Pris

325 kr - 500 kr

Varumärke

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 5 av 5 artiklar