• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Eco-stolpe

Gallagher Eco-stolpar till stängsel för dina djur.

Kraftiga och hållbara stolpar av återvunnen plast.

Eco-stolpen från Gallagher. Hållbarhet och Funktion i Perfekt Harmoni

Gallagher's Eco-stolpe är en utmärkt lösning för den medvetna djurägaren som värdesätter både hållbarhet och funktionalitet i sin djurhållning. Denna stolpe är resultatet a...

Gallagher Eco-stolpar till stängsel för dina djur.

Kraftiga och hållbara stolpar av återvunnen plast.

Eco-stolpen från Gallagher. Hållbarhet och Funktion i Perfekt Harmoni

Gallagher's Eco-stolpe är en utmärkt lösning för den medvetna djurägaren som värdesätter både hållbarhet och funktionalitet i sin djurhållning. Denna stolpe är resultatet av avancerad teknik och fokus på miljövänliga alternativ. Här är varför Eco-stolpen från Gallagher sticker ut:

Material och Hållbarhet

Eco-stolpen är tillverkad av återvunnen plast, vilket gör den till ett hållbart val för den miljömedvetne djurägaren. Återvunnen plast ger stolpen hållbarhet och motståndskraft mot påfrestningar från väder och vind samtidigt som den minskar mängden avfall.

Design för Lätt Installation

Gallagher har designat Eco-stolpen med användarvänlighet i åtanke. Den är lätt och enkel att installera, vilket sparar tid och ansträngning för djurägaren. Den snabba och smidiga monteringen gör den perfekt för projekt som kräver effektivitet och enkelhet.

Användningsområden

Eco-stolpen är mångsidig och passar för olika applikationer inom djurhållning. Oavsett om det är för att skapa en säker inhägnad för bete, hage eller andra djurhållningsområden, ger Eco-stolpen en pålitlig grund för att bygga en hållbar stängselstruktur.

Elektrifieringskompatibilitet

För dem som behöver elektrifiera stängslet är Eco-stolpen försedd med isolatorfästen för att enkelt kunna integrera eltråd eller elrep. Detta gör den lämplig för dem som vill ha en elektrisk inhägnad för ökad säkerhet och kontroll över sina djur.

Färgalternativ

Eco-stolpen finns tillgänglig i olika färger för att passa olika estetiska preferenser och miljöer. Valet av färg gör det också möjligt för djurägaren att anpassa stolparna efter omgivningen och skapa en enhetlig och estetiskt tilltalande stängselstruktur.

Tillbehörskompatibilitet

Precis som med andra Gallagher-stolpar finns det ett brett utbud av tillbehör, såsom isolatorer och skarvklämmor, som kompletterar Eco-stolpen för att möjliggöra en komplett och pålitlig inhägnad.

Miljömedvetet Val

Genom att välja Eco-stolpen gör djurägaren inte bara ett smart val för sin djurhållning utan bidrar även till hållbarhet och minskad användning av jungfrulig plast. Det är ett steg mot en mer miljövänlig och ansvarsfull djurhantering.

Gallaghers Eco-stolpe är det perfekta valet för den som söker en balans mellan hållbarhet och funktionalitet i sin djurhållning. Dess användarvänliga design, mångsidighet och miljömedvetna material gör den till ett klokt val för alla som värdesätter både sina djur och planeten.

Läs mer

Filter

Pris

425 kr - 575 kr

Varumärke

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 2 av 2 artiklar