• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

SmartFence

SmartFence stolpar och trådar från Gallagher

Köp direkt nu på Bonden.se för bästa pris och snabbaste leveransen. Smartfence går snabbt och enkelt att montera och enkelt att förflytta och förvara.

Gallagher SmartFence. Ett smidigt och enkelt elstängsel.

Gallagher SmartFence Stolpar med Tråd.

Gallagher SmartFence stolpar med tråd representerar...

SmartFence stolpar och trådar från Gallagher

Köp direkt nu på Bonden.se för bästa pris och snabbaste leveransen. Smartfence går snabbt och enkelt att montera och enkelt att förflytta och förvara.

Gallagher SmartFence. Ett smidigt och enkelt elstängsel.

Gallagher SmartFence Stolpar med Tråd.

Gallagher SmartFence stolpar med tråd representerar en banbrytande lösning inom elstängselteknik, som kombinerar smart design med pålitlig prestanda. Här är allt du behöver veta om dessa intelligenta stolpar som tar elstängsling till en ny nivå.

SmartFence Stolpar – Robust Konstruktion

SmartFence stolparna är konstruerade för att vara robusta och tåliga, vilket gör dem idealiska för olika användningsområden. Tillverkade av högkvalitativt material, står de emot påfrestningar från väder och vind, vilket säkerställer långvarig prestanda.

Integrerad Tråd

Det som särskiljer SmartFence stolparna är den integrerade tråden. Istället för att behöva installera tråden separat är den redan ansluten till stolpen, vilket förenklar installationsprocessen avsevärt. Det sparar tid och gör det möjligt för användaren att snabbt komma igång med sitt elstängselprojekt.

Flexibel Användning

SmartFence stolparna är mångsidiga och kan användas för olika ändamål, från att skapa avgränsningar för djurhållning till att skydda grödor eller mark. Den integrerade tråden möjliggör anpassning av stängslet efter specifika behov utan krångel.

Snabb Installation

Den smarta designen gör installationen snabb och enkel. Användare behöver inte oroa sig för att koppla ihop tråden och stolpen separat, vilket sparar tid och möda. Detta gör SmartFence stolparna perfekta för både nybörjare och erfarna användare.

Hög Synlighet

Stolparna är utformade med synlighet i åtanke. Den integrerade tråden är tydligt synlig, vilket inte bara bidrar till stängslets effektivitet utan också gör det lättare att underhålla och övervaka.

Anpassningsbar Höjd

SmartFence stolparna finns i olika höjder för att möta olika behov och krav. Användare kan välja den höjd som passar bäst för deras specifika ändamål, vilket ger ytterligare anpassningsmöjligheter.

Kompatibel med SmartFence Systemet

Dessa stolpar är fullt kompatibla med SmartFence systemet, vilket innebär att de kan integreras sömlöst med andra SmartFence-komponenter och teknologier. Det ger användare möjlighet att dra full nytta av systemets intelligens och funktioner.

Ett Smidigt Val

Gallagher SmartFence stolpar med tråd ett smidigt val för alla som söker enkelhet, effektivitet och pålitlighet. Deras smarta design och integrerade tråd gör dem till en framstående aktör inom elstängseltekniken och en fördelaktig lösning för olika tillämpningar.

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 10000 kr

Varumärke

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 4 av 4 artiklar