• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Plaststolpar

Plaststolpar från Gallagher för olika typer av stängsel och inhägnader

Köp vario plaststolpe, PVC hjortstolpe, Hobby plaststolpe, isolerad Line Post stolpe, plast varg stolpe på Bonden.se

Gallaghers Plaststolpar. Mångsidighet och Hållbarhet för Alla Ändamål

Gallagher har länge varit en pålitlig leverantör inom området för elstängselprodukter,...

Plaststolpar från Gallagher för olika typer av stängsel och inhägnader

Köp vario plaststolpe, PVC hjortstolpe, Hobby plaststolpe, isolerad Line Post stolpe, plast varg stolpe på Bonden.se

Gallaghers Plaststolpar. Mångsidighet och Hållbarhet för Alla Ändamål

Gallagher har länge varit en pålitlig leverantör inom området för elstängselprodukter, och deras sortiment av plaststolpar är inget undantag. Här följer en närmare titt på några av de framstående plaststolparna i Gallaghers sortiment och de unika egenskaper som gör dem till ett utmärkt val för olika ändamål:

Plaststolpe vario

Gallaghers Plaststolpe vario är känd för sin mångsidighet och användarvänlighet. Den är perfekt för att skapa elstängsel för olika djur, inklusive nötkreatur, hästar och får. Plaststolpen vario är tillverkad av högkvalitativt material och erbjuder utmärkt hållbarhet i olika väderförhållanden.

PVC Hjortstolpe

För de som behöver stängsel för vilt, är Gallagher's PVC Hjortstolpe det perfekta valet. Den är särskilt utformad för att möta de specifika kraven för viltstängsel och erbjuder hög synlighet och hållbarhet. PVC-materialet gör den resistent mot väder och vind.

Hobby Plaststolpe

Hobby Plaststolpen är idealisk för mindre projekt och privata användare. Den är lätt att hantera och installera, vilket gör den perfekt för trädgårdsprojekt eller mindre inhägnader. Gallagher har utformat denna plaststolpe med användarvänlighet och prisvärdhet i åtanke.

Isolerad Line Post Stolpe

För dem som behöver extra isolering för att förhindra oavsiktlig elektrisk ledning, är Gallagher's Isolerad Line Post Stolpe ett utmärkt val. Denna stolpe är konstruerad med isolerande egenskaper för att säkerställa att strömmen leds genom stängslet på ett kontrollerat sätt.

Plast Varg Stolpe

Gallaghers Plast Varg Stolpe är speciellt utformad för att möta kraven för stängsel som används för att skydda mot vargar och andra större rovdjur. Den erbjuder hög synlighet och en robust konstruktion som kan stå emot påfrestningar.

Tillbehörskompatibilitet

En av Gallagher's styrkor är kompatibiliteten mellan deras stolpar och olika tillbehör. Oavsett vilken typ av plaststolpe du väljer, finns det ett brett utbud av tillbehör såsom isolatorer, band och klämmor, som är skräddarsydda för att passa perfekt och säkert.

Hållbarhet och Livslängd

Alla plaststolpar från Gallagher är konstruerade för att vara hållbara och klara av att stå emot påfrestningar från väder och vind under lång tid. Deras långa livslängd gör dem till en kostnadseffektiv investering för alla typer av projekt.

Gallaghers Plaststolpar erbjuder en kombination av mångsidighet och hållbarhet som gör dem till det självklara valet för alla som behöver skapa pålitliga och effektiva elstängsel. Oavsett om det handlar om att skydda grödor, hålla djur säkra eller skapa viltstängsel, har Gallagher det perfekta alternativet för varje behov.

Läs mer

Filter

Pris

250 kr - 1850 kr

Varumärke

Visar 1 - 17 av 17 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 17 av 17 artiklar