• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Grindar & Handtag

Se stort utbud av Grindar & Handtag, Rulle med återspolning, Elgrind, Genomfartsgrind, från 

Gallagher.

Gallagher Grindar och Handtag. För Smidig och Säker Tillgång

Gallagher erbjuder inte bara pålitliga elstängselpaket utan har också ett imponerande utbud av grindar och tillbehör för att göra hanteringen av ditt stängsel ännu enklare och säk...

Se stort utbud av Grindar & Handtag, Rulle med återspolning, Elgrind, Genomfartsgrind, från 

Gallagher.

Gallagher Grindar och Handtag. För Smidig och Säker Tillgång

Gallagher erbjuder inte bara pålitliga elstängselpaket utan har också ett imponerande utbud av grindar och tillbehör för att göra hanteringen av ditt stängsel ännu enklare och säkrare. Här är en närmare titt på några av de populära grindarna och handtagen från Gallagher:

Grindar:

1. Elgrind:

Gallagher Elgrindar är konstruerade med fokus på säkerhet och användarvänlighet. Dessa grindar ger en säker passagemöjlighet genom stängslet och är designade för att integreras sömlöst med Gallagher Elstängselpaket. Elgrindarna har robusta gångjärn och är tillverkade för att klara tuffa väderförhållanden.

2. Rulle med Återspolning:

Gallagher Rullar med Återspolning är en smart lösning för dem som söker enkelt underhåll och hantering av elstängslet. Denna funktion gör det möjligt att snabbt rulla ut eller rulla in stängseltråden med minimal ansträngning. Perfekt för temporära avgränsningar eller om du behöver ändra konfigurationen regelbundet.

3. Bandgrind:

Bandgrindarna från Gallagher är idealiska för bredare passager där du behöver öppna upp för fordon eller större djur. Dessa grindar är tillverkade med hållbara material och är enkla att installera. De är designade för att komplettera elstängslet och ge en enhetlig och säker barriär.

4. Genomfartsgrind:

Gallagher Genomfartsgrindar är perfekta när du behöver en bred passagemöjlighet för fordon eller utrustning. Dessa grindar erbjuder enkel manuell öppning och stängning och är utrustade med lås för extra säkerhet. Genomfartsgrindarna finns i olika storlekar för att passa olika behov.

Handtag:

1. Manuellt Handtag:

Gallagher erbjuder manuella handtag som gör det enkelt att öppna och stänga grindar utan att riskera stötar från elstängslet. Dessa handtag är ergonomiskt utformade och ger ett säkert grepp, vilket gör dem idealiska för daglig användning.

2. Elhandtag:

För extra bekvämlighet och säkerhet kan du välja Gallagher Elhandtag. Dessa handtag är anslutna till elstängslet och ger användaren möjlighet att öppna grinden genom att helt enkelt trycka på handtaget. Detta minimerar risken för stötar och ger smidig och snabb passage.

Gallagher Grindar och Handtag är en integrerad del av deras helhetslösning för säkerhet och hantering av stängsel. Med fokus på kvalitet och användarvänlighet erbjuder dessa produkter pålitliga och hållbara alternativ för att möta olika behov och krav.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 4500 kr

Varumärke

Visar 1 - 35 av 35 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 35 av 35 artiklar