• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Isolatorer till elstängsel

Isolatorer till elstängsel. Gallagher.

Gallagher Isolatorer för Elstängsel. Pålitlig Separation och Säkerhet

När det kommer till att skapa ett effektivt och säkert elstängsel är valet av isolatorer av avgörande betydelse. Gallagher, ett företag känt för sina innovativa lösningar inom elektrisk inhägnad, erbjuder ett omfattande utbud av isolato...

Isolatorer till elstängsel. Gallagher.

Gallagher Isolatorer för Elstängsel. Pålitlig Separation och Säkerhet

När det kommer till att skapa ett effektivt och säkert elstängsel är valet av isolatorer av avgörande betydelse. Gallagher, ett företag känt för sina innovativa lösningar inom elektrisk inhägnad, erbjuder ett omfattande utbud av isolatorer för att möta olika behov och situationer. Här är en djupdykning i Gallagher Isolatorer och deras viktiga funktioner:

Typer av Isolatorer

1. Ringisolatorer

Gallagher Ringisolatorer är konstruerade för att säkert hålla eltråden på plats och undvika onödig kontakt med andra ytor. Deras ringform gör installationen snabb och enkel, och de är tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa långvarig prestanda.

2. Repisolatorer

För dem som föredrar användning av elrep erbjuder Gallagher Repisolatorer en stabil och pålitlig lösning. Dessa isolatorer är designade för att säkert fästa elrepet och förhindra slitage. De är konstruerade för att klara av utomhusförhållanden och bibehålla spänningen i stängslet.

3. Bandisolatorer

Gallagher Bandisolatorer är idealiska för användare av elband. Dessa isolatorer erbjuder säker fastsättning av elbandet och möjliggör flexibilitet när det gäller stängselkonfiguration. De är tillverkade för att motstå väder och vind och kräver minimalt underhåll.

4. Distansisolatorer

Distansisolatorer från Gallagher är speciellt utformade för att skapa avstånd mellan elstängslet och befintliga staket eller väggar. Dessa isolatorer säkerställer att stängslet är effektivt och minimerar risken för kortslutning. De är en viktig komponent för att anpassa elstängslet till olika miljöer.

Funktioner och Fördelar

  • Hållbarhet: Gallagher isolatorer är tillverkade av slitstarka material som klarar av påfrestningarna från väder och vind, vilket garanterar långvarig prestanda.

  • Lätt Installation: Isolatorerna är konstruerade för att vara användarvänliga och enkla att installera, vilket gör dem lämpliga för både erfarna användare och nybörjare.

  • Kompatibilitet: Oavsett om du använder eltråd, elrep eller elband erbjuder Gallagher isolatorer olika modeller för att passa ditt specifika behov och system.

  • Säkerhet: Isolatorernas konstruktion minimerar risken för kortslutning och garanterar en säker användning av elstängslet för både människor och djur.

Gallagher Isolatorer är en integrerad del av deras breda utbud av produkter för elstängsel. Med fokus på kvalitet och funktionalitet fortsätter Gallagher att leverera pålitliga lösningar för att upprätthålla säkra och effektiva inhägnader.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 2750 kr

Varumärke

Visar 1 - 60 av 78 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 78 artiklar