• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Distanshållare

Distanshållare och distansisolator till elstängseltråd. Köp från märket Gallagher här.

Gallagher Distanshållare – Skapar Utrymme för Effektiva Elstängselinstallationer

Distanshållare är en nödvändig komponent vid konstruktionen av elstängsel, och Gallagher erbjuder pålitliga och effektiva lösningar för detta ändamål. Här är en fördjupning i Ga...

Distanshållare och distansisolator till elstängseltråd. Köp från märket Gallagher här.

Gallagher Distanshållare – Skapar Utrymme för Effektiva Elstängselinstallationer

Distanshållare är en nödvändig komponent vid konstruktionen av elstängsel, och Gallagher erbjuder pålitliga och effektiva lösningar för detta ändamål. Här är en fördjupning i Gallagher Distanshållare och vad som gör dem till ett viktigt verktyg för att skapa utrymme och säkerställa optimal prestanda i elstängselinstallationer:

Skapar Avstånd och Säkerställer Konduktivitet:

Distanshållare spelar en central roll i att skapa och upprätthålla avståndet mellan elstängselmaterialet och stängselpålar. Gallagher Distanshållare är konstruerade för att hålla elstängseln från stolparna och säkerställa att stängslet förblir konduktivt, vilket minimerar risken för kortslutning och ger optimal elektrisk prestanda.

Mångsidighet och Anpassning:

Gallagher Distanshållare är kända för sin mångsidighet och förmåga att anpassa sig till olika stängselkonfigurationer. Oavsett om du arbetar med elband, elrep eller eltråd finns det modeller som passar dina specifika behov och materialval.

Enkel Installation:

Installationen av Gallagher Distanshållare är enkel och kräver minimalt med verktyg. Deras design gör det möjligt att snabbt och säkert montera dem på stängselpålarna, vilket sparar tid och möda under installationsprocessen.

Hållbar Konstruktion:

Tillverkade av slitstarka material är Gallagher Distanshållare byggda för att klara av utmaningarna från väder och vind. Deras hållbara konstruktion bidrar till att förlänga livslängden på elstängslet och minimerar behovet av regelbundet underhåll.

Skapar Ordning och Struktur:

Distanshållare bidrar till att skapa en ordnad och strukturerad elstängselinstallation genom att hålla stängslet på rätt avstånd från stolparna. Detta inte bara ökar stängslets effektivitet utan ger också en estetiskt tilltalande och professionell finish.

Säkerställer Djursäkerhet:

Genom att skapa och upprätthålla avståndet mellan stängselmaterialet och stolparna säkerställer Gallagher Distanshållare att djur på rätt sätt avskräcks från att komma för nära stängslet. Detta är avgörande för att upprätthålla en trygg och säker miljö för både djur och människor.

Gallagher Distanshållare av hög kvalitet.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 1550 kr

Varumärke

Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 19 av 19 artiklar