• Leverans från 3-5 vardagar
 • Öppet köp 30 dagar
 • Frakt från 79 kr till 99 kr
 • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
 • Garanti 1 år på alla varor

Övriga

Köp produkter till smådjur och husdjur på Bonden.se. populära produkter är Nofrost-vattenflaskan, ankhus, gåshus, vattenflaskor till små husdjur och stängsel till smådjur.

Nofrost-vattenflaska:

Tänk dig Nofrost-vattenflaskan som en magisk källa som aldrig fryser. Den är tillverkad av hållbart plastmaterial och har en smart design för att förhi...

Köp produkter till smådjur och husdjur på Bonden.se. populära produkter är Nofrost-vattenflaskan, ankhus, gåshus, vattenflaskor till små husdjur och stängsel till smådjur.

Nofrost-vattenflaska:

Tänk dig Nofrost-vattenflaskan som en magisk källa som aldrig fryser. Den är tillverkad av hållbart plastmaterial och har en smart design för att förhindra att vattnet blir till is under kalla temperaturer.

Användningsområden:

Nofrost-vattenflaskan är toppen under vintermånaderna eller i kalla klimat. Den säkerställer att dina husdjur alltid har tillgång till vatten, även när temperaturen sjunker. Det är som att ge dem en pålitlig vattenkälla året runt.

Vad man ska tänka på:

 • Rengöring: Se till att rengöra vattenflaskan regelbundet för att hålla den fräsch och säkerställa att dina husdjur har rent vatten.

 • Montering: Fäst vattenflaskan ordentligt i husdjurets bur eller hage för att undvika spill och säkerställa att vattnet är lättillgängligt.

Ankhus och Gåshus:

Tänk dig ankhuset och gåshuset som mysiga små hem för våra fjäderbeklädda vänner. De är tillverkade av trä eller hållbar plast och designade för att ge skydd och bekvämlighet.

Användningsområden:

Ankhus och gåshus är perfekta för utomhusdjur som älskar att vara ute i naturen. Det ger dem en plats att sova, vila och skydda sig från väder och vind. Det är som att ge dem sitt eget lilla hus!

Vad man ska tänka på:

 • Storlek: Se till att huset är tillräckligt stort för ditt djur och att de kan röra sig bekvämt inuti det.

 • Placering: Placera huset på en skyddad plats där det inte blir för blåsigt eller utsatt för starkt solljus.

Vattenflaska till små husdjur:

Tänk dig vattenflaskan till små husdjur som en praktisk vätskekälla för dina små vänner. Den är gjord av plast och har en smidig pip för att husdjuren enkelt ska kunna dricka.

Användningsområden:

Denna vattenflaska är perfekt för små husdjur som hamstrar, kaniner och marsvin. Den håller vattnet rent och tillgängligt hela dagen. Det är som att ge dem en alltid tillgänglig drickskälla.

Vad man ska tänka på:

 • Rengöring: Håll vattenflaskan ren genom att regelbundet diska den för att säkerställa att vattnet är fräscht.

 • Fästning: Se till att fästa vattenflaskan ordentligt i bur eller bur så att den inte välter eller skapar röra.

Stängsel till smådjur:

Tänk dig stängslet till smådjur som en säker omgivning för dina små vänner. Det är gjort av starkt metall eller plast och utformat för att hålla dem skyddade och på plats.

Användningsområden:

Stängslet är idealiskt för utomhusbruk, där du kan avgränsa ett säkert område för dina smådjur att leka och utforska. Det är som att ge dem ett tryggt utomhuslekställe.

Vad man ska tänka på:

 • Höjd och säkerhet: Se till att stängslet är tillräckligt högt så att dina smådjur inte kan klättra över eller krypa under det. Tänk på deras säkerhet.

 • Stabilitet: Kontrollera att stängslet är ordentligt förankrat i marken eller på ett stadigt underlag för att undvika att det välter eller ramlar.

Sammanfattningsvis, Nofrost-vattenflaska, ankhus, gåshus, vattenflaskor till små husdjur och stängsel till smådjur är som deras egna små komfortzoner. Det är viktigt att se till att de har rent vatten tillgängligt, ett mysigt ställe att bo på och en trygg plats att leka. Håll allt rent och säkert, och se till att de trivs i sina små hem och lekområden!

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 3000 kr

Varumärke

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar