• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Elrep

Elrep stängseltråd för stängsel till hästar, kreatur och andra djur.

Foga, ett företag känt för sina högkvalitativa lösningar inom elstängselteknologi, erbjuder en mångsidig serie av elrep för att möta olika krav och behov hos lantbrukare och djurägare. Här går vi igenom några av Foga's populära elrep och deras användningsområden för att hjälpa...

Elrep stängseltråd för stängsel till hästar, kreatur och andra djur.

Foga, ett företag känt för sina högkvalitativa lösningar inom elstängselteknologi, erbjuder en mångsidig serie av elrep för att möta olika krav och behov hos lantbrukare och djurägare. Här går vi igenom några av Foga's populära elrep och deras användningsområden för att hjälpa dig att fatta informerade beslut om ditt elstängselprojekt:

1. Foga Starkt Elrep

Foga Starkt Elrep är utformat för att klara av påfrestningar och erbjuder en pålitlig lösning för att skapa starka och hållbara elstängsel. Tillverkat av högkvalitativt material, är detta elrep idealiskt för områden där extra hållbarhet är viktigt, särskilt om det finns större djur som behöver hållas inom området.

2. Foga Lättvikts Elrep

Foga Lättvikts Elrep erbjuder en smidig och flexibel lösning för mindre krävande applikationer. Den är perfekt för områden där du behöver en enkel och prisvärd elstängsel. Trots sin lätta konstruktion kompromissar den inte när det gäller tillförlitlighet och prestanda.

3. Foga Vit Elrep

Foga Vit Elrep kombinerar funktionalitet med en estetiskt tilltalande design. Det vita elrepet smälter in i omgivningen och ger ett diskret utseende. Detta är idealiskt om du letar efter ett elstängsel som inte dominerar landskapet men ändå ger tillförlitlig elektrisk avskiljning.

4. Foga Reflex Elrep

Foga Reflex Elrep är utrustat med reflekterande egenskaper för ökad synlighet, speciellt under nattetid. Det är ett smart val för dem som vill markera gränser tydligt och minska risken för olyckor, samtidigt som det ger en pålitlig elektrisk barriär för djur.

Tillbehör för Foga Elrep:

Foga kompletterar sina elrep med olika tillbehör för att förenkla installation och underhåll. Trådspännare, anslutningsenheter och isolatorer är några exempel på tillbehör som bidrar till att optimera prestanda och hållbarhet för elstängslet.

I slutändan erbjuder Foga en omfattande serie av elrep som kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver en robust lösning för tunga påfrestningar eller ett diskret alternativ för lättare tillämpningar, har Foga det rätta. Deras engagemang för kvalitet och innovation gör dem till en pålitlig partner för elstängselprojekt av alla storlekar.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 675 kr

Varumärke

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar