• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Elband

Elband som stängseltråd till elstängsel. Märke Foga.

Foga Elband för Effektiva Elstängsel

Foga, ett företag känt för sina pålitliga lösningar inom elstängselteknologi, erbjuder ett brett utbud av elband för att möta olika behov hos lantbrukare och djurägare. Här är en detaljerad titt på några av Foga's mest populära elband och hur de kan vara ...

Elband som stängseltråd till elstängsel. Märke Foga.

Foga Elband för Effektiva Elstängsel

Foga, ett företag känt för sina pålitliga lösningar inom elstängselteknologi, erbjuder ett brett utbud av elband för att möta olika behov hos lantbrukare och djurägare. Här är en detaljerad titt på några av Foga's mest populära elband och hur de kan vara till nytta för att skapa robusta och effektiva elstängsel:

1. Foga Standard Elband

Foga Standard Elband är en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för dem som vill skapa synliga och pålitliga elstängsel. Tillverkat av högkvalitativt polyeten eller polyester, ger detta elband en stark och hållbar barriär. Dess synlighet gör det idealiskt för att markera gränser och hindra djur från att korsa stängslet.

2. Foga Extra Starkt Elband

Foga Extra Starkt Elband är utformat för att klara av extrema påfrestningar och är idealiskt för områden där extra hållbarhet krävs. Förstärkt med ledande trådar garanterar detta elband en konstant och pålitlig elektrisk ström. Det är ett utmärkt val för områden med större djur eller omgivningar där stängslet utsätts för påfrestningar.

3. Foga Vit Elband

Foga Vit Elband är speciellt utformat för att vara diskret och integreras snyggt i miljön. Den vita färgen gör den mindre synlig, vilket är önskvärt i vissa estetiska situationer. Trots sin diskreta design levererar den fortfarande tillförlitlig elektricitet för att hålla djur säkra och hindra dem från att rymma.

4. Foga Reflekterande Elband

Foga Reflekterande Elband är ett innovativt alternativ som kombinerar synlighet med reflekterande egenskaper. Det är särskilt användbart på platser där god synlighet är viktig, även under natttimmar. Detta gör det möjligt för djur att lätt identifiera gränserna och minskar risken för kollision med stängslet.

Tillbehör för Foga Elband:

Foga kompletterar sitt sortiment av elband med olika tillbehör för att underlätta installation och underhåll. Trådspännare, anslutningsenheter och isolatorer är några av de tillbehör som hjälper till att optimera prestanda och hållbarhet för elstängseln.

Sammanfattningsvis erbjuder Foga en omfattande uppsättning elband som kan anpassas efter olika behov och krav. Deras fokus på kvalitet och innovativ design gör dem till en pålitlig partner för dem som söker pålitliga lösningar för sina elstängselprojekt.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 1800 kr

Varumärke

Visar 1 - 21 av 21 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 21 av 21 artiklar