• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

40 mm. bredd

40 mm. brett elband till elstängsel för att stänga inne djuren och hålla dem säkra från rovdjur

Foga Elband (40 mm). Kraftfull och säker djurhantering.

När det kommer till att säkra djur och skapa pålitliga inhägnader är Foga's 40 mm breda elband en imponerande lösning som kombinerar kraft och säkerhet. Här är några framstående egenskaper hos ...

40 mm. brett elband till elstängsel för att stänga inne djuren och hålla dem säkra från rovdjur

Foga Elband (40 mm). Kraftfull och säker djurhantering.

När det kommer till att säkra djur och skapa pålitliga inhägnader är Foga's 40 mm breda elband en imponerande lösning som kombinerar kraft och säkerhet. Här är några framstående egenskaper hos Foga's breda 40 mm elband:

1. Stor Synlighet

Med en imponerande bredd på 40 mm erbjuder Foga's elband enastående synlighet. Det är idealiskt för att markera tydliga avgränsningar och förhindra oavsiktliga kontakter mellan djur och stängslet.

2. Robust Konstruktion

Foga sätter kvalitet i fokus, och det märks tydligt i konstruktionen av deras 40 mm breda elband. Den robusta designen ger hållbarhet och pålitlighet, vilket är avgörande för att säkerställa långvarig användning även under tuffa väderförhållanden.

3. Användbarhet i Olika Miljöer

Det breda elbandet är mångsidigt och passar för olika miljöer och applikationer. Oavsett om det används i betesmarker, hagar eller grödområden, ger det flexibilitet och effektivitet för att möta olika krav på djurhantering.

4. Lättanvändligt och Justerbart

Foga's 40 mm breda elband är utformat för enkel installation och justering. Bredden gör det också lätt att hantera och justera enligt behov. Det är en användarvänlig lösning som passar både nybörjare och erfarna djurägare.

5. Effektiv Elektrisk Ledning

Den breda konstruktionen av elbandet säkerställer en effektiv elektrisk ledning. Det är viktigt för att hålla stängslet aktivt och fungerande, vilket är avgörande för att förhindra att djur bryter igenom eller försöker korsa avgränsningen.

6. Säkerhet Först

Foga's 40 mm breda elband är inte bara kraftfullt utan också en viktig komponent för att säkra djur och minimera risken för skador. Med rätt installation och underhåll skapar det en trygg miljö för både djur och människor.

7. Hög Prestanda Under Extrema Förhållanden

Oavsett om det är extrem kyla, regn eller starka vindar, bibehåller Foga's breda elband sin prestanda och säkerhet. Det är en pålitlig lösning för dem som söker långvarig användning och skydd.

Foga's 40 mm breda elband är således en imponerande lösning för dem som prioriterar säkerhet, synlighet och hållbarhet i sin djurhantering. Med detta elband kan du vara trygg i att dina djur är säkra och att din stängselloesning är pålitlig.

Läs mer

Filter

Pris

275 kr - 1800 kr

Varumärke

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar