• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

12 mm. bredd

Elband som är 12 mm. med bredd för elstänsgel

Foga Elband (12 mm). En Smidig Lösning för effektiv djurhantering.

När det kommer till att hantera djur på ett säkert och effektivt sätt är valet av elband avgörande. Foga's 12 mm breda elband är en smart och pålitlig lösning som utformats för att göra djurhantering enklare och säkrare. Här är någr...

Elband som är 12 mm. med bredd för elstänsgel

Foga Elband (12 mm). En Smidig Lösning för effektiv djurhantering.

När det kommer till att hantera djur på ett säkert och effektivt sätt är valet av elband avgörande. Foga's 12 mm breda elband är en smart och pålitlig lösning som utformats för att göra djurhantering enklare och säkrare. Här är några framstående egenskaper hos Foga's 12 mm breda elband:

1. Optimal Synlighet

Det 12 mm breda elbandet från Foga ger optimal synlighet, vilket är avgörande för att djur ska identifiera stängslet tydligt. Den ökade synligheten minimerar risken för att djur oavsiktligt kommer i kontakt med stängslet och bidrar därmed till en tryggare miljö.

2. Mångsidig Användning

Foga's 12 mm breda elband är mångsidigt och lämpar sig för olika tillämpningar. Oavsett om det används för att inhägna betesmarker, skapa avgränsningar eller för att säkra grödområden, erbjuder det flexibilitet och effektivitet för olika djurhanteringsbehov.

3. Högkvalitativ Konstruktion

Foga prioriterar kvalitet i tillverkningen av sina produkter. Det 12 mm breda elbandet är inget undantag. Den högkvalitativa konstruktionen säkerställer hållbarhet och lång livslängd även under påfrestande väderförhållanden.

4. Enkel Installation

Att installera Foga's 12 mm breda elband är en enkel process som inte kräver avancerade verktyg eller expertis. Det är utformat för att göra det möjligt för användare att själva sätta upp och justera stängslet utan krångel.

5. Effektiv Elektrisk Ledning

Foga's elband är konstruerat för att säkerställa en jämn och effektiv elektrisk ledning. Det garanterar att stängslet fungerar som det ska för att hålla djur säkra och hindra dem från att försöka bryta igenom.

6. Användarvänlighet

12 mm bredd gör elbandet lätt att hantera och justera. Dess användarvänliga design gör det till ett idealiskt val för både nybörjare och erfarna djurägare som söker en pålitlig och lättanvändbar lösning.

7. Säker Djurhantering:

Med Fogas 12 mm breda elband investerar du inte bara i ett effektivt stängselmaterial utan också i säkerheten för dina djur. Stängslet ger den nödvändiga avskräckningen och förhindrar att djur skadar sig själva eller orsakar skador på egendom.

Sammanfattningsvis erbjuder Foga's 12 mm breda elband en pålitlig och smidig lösning för effektiv djurhantering. Oavsett om du har boskap, hästar eller andra djur, kan du lita på att detta elband möter dina behov för säkerhet och effektivitet.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 700 kr

Varumärke

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 5 av 5 artiklar