• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Järntråd

Järntråd till elstängsel inom lantbruket

Köp Foga järntråd av hög kvalitet till lägsta pris på Bonden.se.

Foga är känt för sina pålitliga lösningar inom elstängsel, och deras sortiment av järntrådar är inget undantag. Dessa trådar är konstruerade för att erbjuda en pålitlig och hållbar elektrisk barriär för din djurhägnad. Här är en närmare ti...

Järntråd till elstängsel inom lantbruket

Köp Foga järntråd av hög kvalitet till lägsta pris på Bonden.se.

Foga är känt för sina pålitliga lösningar inom elstängsel, och deras sortiment av järntrådar är inget undantag. Dessa trådar är konstruerade för att erbjuda en pålitlig och hållbar elektrisk barriär för din djurhägnad. Här är en närmare titt på några av Fogas populära järntrådar och vad de har att erbjuda:

1. Foga Traditionell Järntråd

Foga Traditionell Järntråd är designad med den klassiska styrkan hos traditionellt järn. Denna tråd är idealisk för dem som föredrar den robusta känslan och hållbarheten hos traditionellt material. Den erbjuder en stark elektrisk barriär och passar perfekt för områden där traditionell estetik och pålitlighet är viktiga.

2. Foga Galvaniserad Järntråd

Foga erbjuder även galvaniserad järntråd för att skydda mot rost och korrosion. Den galvaniserade ytan ökar trådens livslängd och gör den särskilt lämplig för utomhusbruk där den kommer att utsättas för olika väderförhållanden.

3. Foga Mjuk Järntråd

Foga Mjuk Järntråd kombinerar traditionell styrka med flexibilitet. Denna tråd ger dig möjlighet att skapa en pålitlig elektrisk barriär samtidigt som den är lätt att arbeta med och anpassa efter terrängens form. Det är ett utmärkt val för områden med varierande landskap.

4. Foga Järntråd med Isolatorer

För att underlätta installationen och förhindra elektrisk ledning genom stängselstolpar erbjuder Foga järntråd med isolatorer. Dessa isolatorer är konstruerade för att säkert hålla järntråden på plats och minimera risken för kortslutning.

Tillbehör och Installation

Foga kompletterar sina järntrådar med olika tillbehör för enkel installation och underhåll. Trådspännare, anslutningsenheter och isolatorer är några exempel på tillbehör som gör det enklare att skapa och underhålla ett effektivt elstängsel.

Oavsett om du föredrar den traditionella styrkan hos järn eller letar efter ett alternativ med ökad motståndskraft mot väderförhållanden, har Foga ett brett utbud av järntrådar för att passa dina behov. Deras fokus på hållbarhet och kvalitet gör dem till en pålitlig partner för alla dina elstängselprojekt.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 3300 kr

Varumärke

Visar 1 - 17 av 17 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 17 av 17 artiklar