• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Eltråd

Eltråd som stängseltråd till elstängsel från märket Foga

Eltråd för att inhägna djuren på ett bra och säkert sätt.

Foga är känt för sina pålitliga elstängsellösningar, och deras sortiment av eltråd är inget undantag. Dessa eltrådar är utformade för att erbjuda hållbarhet och pålitlighet för att möta de varierande behoven hos lantbrukare och dj...

Eltråd som stängseltråd till elstängsel från märket Foga

Eltråd för att inhägna djuren på ett bra och säkert sätt.

Foga är känt för sina pålitliga elstängsellösningar, och deras sortiment av eltråd är inget undantag. Dessa eltrådar är utformade för att erbjuda hållbarhet och pålitlighet för att möta de varierande behoven hos lantbrukare och djurägare. Här är en närmare titt på några av Foga's populära eltrådar och vad de har att erbjuda:

1. Foga Stark Eltråd

Foga Stark Eltråd är konstruerad för att hantera krävande förhållanden och erbjuder en stark elektrisk barriär för dina djur. Tillverkad av högkvalitativt material är denna eltråd idealisk för områden där pålitlighet och långvarig prestanda är avgörande, exempelvis för att hålla större djur på plats.

2. Foga Mjuk Eltråd

Foga Mjuk Eltråd är utformad med flexibilitet i åtanke. Den ger en smidig och enkel lösning för att skapa elstängsel i varierande terräng och miljöer. Denna typ av eltråd är idealisk för mindre krävande områden där flexibilitet och enkel installation är viktigt.

3. Foga Tråd med UV-skydd

Foga erbjuder eltråd med UV-skydd för att förlänga livslängden och bibehålla prestandan över tid. UV-skyddet hjälper till att skydda tråden mot skadliga solstrålar och väderförhållanden, vilket gör den lämplig för användning utomhus under långa perioder.

4. Foga Färgad Eltråd

För de som letar efter alternativ för att matcha eller komplettera landskapet erbjuder Foga färgad eltråd. Dessa alternativ gör att du kan anpassa utseendet på ditt elstängsel samtidigt som du behåller dess effektivitet.

Tillbehör och Installation

Foga kompletterar sina eltrådar med olika tillbehör för att underlätta installation och underhåll. Trådspännare, anslutningsenheter och isolatorer är några exempel på tillbehör som gör det enklare att skapa och underhålla ett effektivt elstängsel.

Oavsett om du behöver en robust lösning för tuffa förhållanden eller en mer flexibel alternativ för enklare tillämpningar, så har Foga ett brett utbud av eltrådar för att täcka dina behov. Deras fokus på hållbarhet och kvalitet gör dem till en pålitlig partner för alla dina elstängselprojekt.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 2000 kr

Varumärke

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 11 av 11 artiklar