• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

River

Reservdelar till River äggkläckningsmaskiner

Hållbarhet och Prestanda för Framgångsrik Kläckning

River äggkläckningsmaskiner är kända för sin pålitlighet och avancerade teknologi som möjliggör optimala kläckningsresultat. För att säkerställa att din River äggkläckningsmaskin fortsätter att leverera högpresterande result...

Reservdelar till River äggkläckningsmaskiner

Hållbarhet och Prestanda för Framgångsrik Kläckning

River äggkläckningsmaskiner är kända för sin pålitlighet och avancerade teknologi som möjliggör optimala kläckningsresultat. För att säkerställa att din River äggkläckningsmaskin fortsätter att leverera högpresterande resultat erbjuder Hansbo Sport ett omfattande sortiment av reservdelar. Här är en närmare titt på några av de viktigaste reservdelarna som finns tillgängliga:

1. Äggkläckningsmotor:

Motorn är en central komponent för varje äggkläckningsmaskin, och våra högkvalitativa reservdelar för River-motorer säkerställer en konstant och jämn rotation av äggen under kläckningsprocessen.

2. Äggvändningsmekanism:

En effektiv äggvändning är avgörande för att främja korrekt utveckling av embryon. Våra reservdelar för äggvändningsmekanismen, inklusive vändningsramar och motorer, är precisionstillverkade för att säkerställa en optimal och skonsam vändning av äggen.

3. Digitala Kontrollenheter:

Reservdelar för digitala kontrollenheter möjliggör exakt övervakning och justering av temperatur och fuktighet. Detta är avgörande för att skapa de mest gynnsamma förhållandena för att maximera kläckningssuccessen med River äggkläckningsmaskiner.

4. Temperatur- och Fuktighetssensorer:

För att säkerställa en stabil kläckningsmiljö erbjuder vi reservdelar för temperatur- och fuktighetssensorer. Dessa komponenter är designade för att vara precisa och pålitliga för att stödja optimala kläckningsförhållanden.

5. Äggkorgar och Vändningsramar:

Våra äggkorgar och vändningsramar är specifikt konstruerade för att ge stabilitet och en jämn vändning av äggen. Detta säkerställer att embryona utvecklas korrekt och resulterar i en framgångsrik kläckning.

6. Reservdelssatser för Underhåll:

För att förlänga livslängden på din River äggkläckningsmaskin erbjuder vi olika reservdelssatser för regelbundet underhåll. Dessa inkluderar packningar, remmar och andra slitageskyddande delar för att säkerställa långvarig prestanda.

Läs mer

Filter

Pris

1875 kr - 1900 kr

Varumärke

Visar 1 artikel
Till toppen av sidan
Visar 1 artikel