• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr till 149 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Nät

Nät till djur som elnät, fårnät, hönsnät, sexkantnät, villanät, viltnät, gnagarnät, hundgårdsnät.  Märke Foga.

Foga Nät. Mångsidiga och Säkra Alternativ för Djurinhägnader.

Foga är kända för att leverera högkvalitativa och pålitliga nät för att möta olika behov inom djurhållning. Deras sortiment inkluderar elnät, fårnät, hönsnät, sexkantnät, v...

Nät till djur som elnät, fårnät, hönsnät, sexkantnät, villanät, viltnät, gnagarnät, hundgårdsnät.  Märke Foga.

Foga Nät. Mångsidiga och Säkra Alternativ för Djurinhägnader.

Foga är kända för att leverera högkvalitativa och pålitliga nät för att möta olika behov inom djurhållning. Deras sortiment inkluderar elnät, fårnät, hönsnät, sexkantnät, villanät, viltnät, gnagarnät och hundgårdsnät. Dessa nät är utformade för att skapa säkra och pålitliga inhägnader för olika typer av djur. Här är en närmare titt på några av Fogas nätalternativ och deras unika egenskaper:

Elnät Effektiv och Säker Elektrisk Inhägnad

Fogas elnät är konstruerade för att skapa effektiva och säkra elektriska inhägnader. Dessa nät är utrustade med elektriska ledare för att säkerställa att djuren hålls tryggt inom sina områden. Elnäten är enkla att installera och erbjuder en hög grad av flexibilitet för olika typer av djurhållning.

Fårnät Säkra Inhägnader för Får

Fogas fårnät är speciellt utformade för att skapa säkra och hållbara inhägnader för får. Dessa nät är tillverkade av högkvalitativt material som är starkt nog att motstå påfrestningar från får och andra liknande djur. Fårnäten finns i olika höjder och konfigurationer för att passa olika behov.

Hönsnät Skyddar Höns mot Rovdjur och Fåglar

Hönsnät från Foga erbjuder en pålitlig lösning för att skydda höns mot rovdjur och andra hot. Nätet är konstruerat för att vara tillräckligt tätt för att förhindra att rovdjur tar sig igenom och tillräckligt hållbart för att motstå påfrestningar från fåglar och andra yttre påverkningar.

Sexkantnät Mångsidiga och Hållbara

Fogas sexkantnät är mångsidiga och används ofta för att skapa inhägnader för olika typer av djur. Den sexkantiga designen ger nätet extra styrka och stabilitet. Det är ett utmärkt val för dem som letar efter ett pålitligt och mångsidigt alternativ för djurhållning.

Villanät Skydd och Säkerhet kring Tomten

Fogas villanät är utformat för att erbjuda ett extra skyddslager runt tomten. Dessa nät är starka och pålitliga, vilket gör dem idealiska för att säkra egendomar och skapa en trygg omgivning.

Viltnät Skydda Växter mot Vilda Djur

Fogas viltnät är speciellt utformade för att skydda växter och grödor mot vilda djur. Dessa nät är starka nog att motstå påfrestningar från hjortar och andra vilda djur och hjälper till att bevara grödorna intakta.

Gnagarnät Säkerställer Att Gnagare Inte Tar Sig Igenom

Fogas gnagarnät är en effektiv barriär mot gnagare och mindre skadedjur. Nätets design är anpassad för att förhindra att dessa små djur tar sig igenom och orsakar skador på grödor eller trädgårdar.

Hundgårdsnät Säker Inhägnad för Hundar

Foga's hundgårdsnät erbjuder en säker och hållbar inhägnad för hundar. Dessa nät är konstruerade för att hålla hundar säkra och skyddade samtidigt som de ger dem utrymme att röra sig fritt.

Foga Nät – Ett Pålitligt Val för Djurhållning

Oavsett vilken typ av djur du håller eller vilket ändamål din inhägnad tjänar, erbjuder Fogas nät en pålitlig och högkvalitativ lösning. Deras breda sortiment och fokus på kvalitet gör dem till ett självklart val för alla som söker hållbara och säkra inhägnader för sina djur. Välj Foga för att säkerställa en trygg och pålitlig miljö för dina djur.

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 17000 kr

Varumärke

Visar 1 - 53 av 53 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 53 av 53 artiklar