• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Elnät

Elnät för att inhägna djur. Inhägna får, höns, kaniner. Även elnät mot vildsvin. Märke Kerbl och Foga.

Att hålla djur trygga och inom sina angivna områden är avgörande för en framgångsrik djurhållning. Elnät är en pålitlig och effektiv metod för att skapa inhägnader som kan anpassas för olika djurarter. Här ska vi utforska olika typer av elnät ...

Elnät för att inhägna djur. Inhägna får, höns, kaniner. Även elnät mot vildsvin. Märke Kerbl och Foga.

Att hålla djur trygga och inom sina angivna områden är avgörande för en framgångsrik djurhållning. Elnät är en pålitlig och effektiv metod för att skapa inhägnader som kan anpassas för olika djurarter. Här ska vi utforska olika typer av elnät – fårelnät, hönselnät, vildsvinelnät och kaninelnät – och deras specifika egenskaper.

Fårelnät – Säkra Och Mjuka Inhägnader

Fårelnät är utformade för att hålla får säkra inom sina områden samtidigt som de ger en mjuk och pålitlig barriär. Dessa nät är vanligtvis tillverkade av slitstarka material för att stå emot påfrestningar från både väder och djur. Fårelnät erbjuder följande fördelar:

  • Hög Synlighet: Många fårelnät är designade med hög synlighet, vilket minimerar risken för olyckor och ökar säkerheten för både djur och människor.
  • Variation av Höjder: Fårelnät finns i olika höjder för att möta olika behov, från mindre inhägnader till större betesmarker.
  • Elektrisk Effektivitet: Inbyggda ledare säkerställer en konstant elektrisk puls, vilket håller fåren trygga och inom inhägnaden.

Hönselnät – Skydd för Fjäderfä

Hönselnät är utformade för att skydda fjäderfä, som höns och kalkoner, från yttre hot och för att hålla dem säkra inom sina områden. Dessa nät är kända för sin hållbarhet och användarvänlighet:

  • Små Maskor: Hönselnät har små maskor för att förhindra att fjäderfä kläms igenom eller att rovdjur tar sig igenom inhägnaden.
  • Lätt Vikt: Många hönselnät är lätta och enkla att hantera, vilket underlättar installation och flyttning av inhägnaden.
  • Eltäckning: Elledare i hönselnätet ger extra skydd mot rovdjur och förhindrar att hönsen klättrar eller flyger över inhägnaden.

Vildsvinelnät – Robusta Barriärer för Kraftfulla Djur

Vildsvinelnät är speciellt utformade för att hålla kraftfulla vildsvin inom avgränsade områden. Dessa nät är byggda för att klara av påfrestningar från större och starkare djur:

  • Kraftfull Konstruktion: Vildsvinelnät är oftast tillverkade av kraftfulla material och har förstärkta kanter för att motstå påfrestningar.
  • Höga Nät: Många vildsvinelnät är höga för att hindra vildsvinen från att hoppa över inhägnaden och skydda grödor eller trädgårdar.

Kaninelnät – Skydd för Trädgårdar och Odlingar

Kaninelnät är idealiska för att skydda trädgårdar och odlingar från skador orsakade av kaniner och mindre djur. Dessa nät erbjuder följande fördelar:

  • Små Maskor: Kaninelnät har små maskor för att förhindra att kaniner och mindre djur tar sig igenom inhägnaden och förhindra skador på grödor.
  • Hållbar Konstruktion: Tillverkade av slitstarka material som är motståndskraftiga mot gnagning och påfrestningar från vädret.

Sammanfattning: Mångsidiga Elnät för Djurhållning

Oavsett om du behöver hålla får, höns, vildsvin eller kaniner säkra och inom avgränsade områden, finns det en mängd olika elnät som är utformade för att möta dina specifika behov.

Genom att välja rätt typ av elnät kan du skapa trygga och effektiva inhägnader för dina djur, vilket gynnar både djurhållningen och grödorna i trädgården. Elnät från pålitliga tillverkare som Kerbl och Foga erbjuder mångsidiga lösningar för en framgångsrik djurhållning och grönsaksodling.

Investera i hållbara och pålitliga elnät för att säkerställa långvarig användning och effektivitet.

Elnät för Djur. Kerbl och Foga Levererar Säkerhet och Effektivitet

Att hålla djur säkra och inom sina angivna områden är en prioritet för många lantbrukare och djurägare. Elnät är en populär och effektiv lösning för att skapa inhägnader som kombinerar säkerhet och användarvänlighet. Två framstående varumärken inom elnät för djur är Kerbl och Foga, vars produkter erbjuder pålitlig och effektiv djurhållning. Här följer en närmare titt på deras elnät och deras unika egenskaper:

Kerbl – Kvalitet och Pålitlighet

Kerbl är känt för att producera högkvalitativa och hållbara produkter inom lantbrukssektorn, och deras elnät är inget undantag. Deras nät är konstruerade för att ge pålitlig elektrisk inhägnad för en mängd olika djur, från nötkreatur till hästar och får. Här är några framstående egenskaper hos Kerbl's elnät:

  • Hållbarhet: Kerbl's elnät är tillverkade av robusta material för att stå emot påfrestningar från väder och djur.
  • Elektrisk Effektivitet: Produkterna från Kerbl är konstruerade för att säkerställa en pålitlig elektrisk puls genom hela nätet, vilket effektivt håller djuren inom inhägnaden.
  • Variation av Storlekar: Oavsett om det är ett mindre projekt eller en större inhägnad, erbjuder Kerbl elnät i olika storlekar för att passa olika behov.

Foga – Mångsidighet och Användarvänlighet

Foga är ett annat pålitligt varumärke som fokuserar på att tillhandahålla lösningar för djurhållning. Deras elnät är kända för sin mångsidighet och användarvänlighet. Foga's sortiment inkluderar olika typer av elnät för att möta specifika krav och behov inom djurhållningen. Här är några funktioner hos Foga's elnät:

  • Anpassningsbara Nät: Foga erbjuder elnät i olika höjder och konfigurationer för att möta olika behov och för att passa olika djurarter.
  • Hög Synlighet: Många av Foga's elnät är utformade med hög synlighet, vilket bidrar till att förhindra olyckor och ger en extra säkerhetsnivå.
  • Lätt Installation: Foga's elnät är utformade för att vara lätta att installera och justera enligt behov. Detta gör dem idealiska för både tillfälliga och permanenta inhägnader.

Kerbl och Foga – Pålitliga Val för Elnät

Både Kerbl och Foga har etablerat sig som ledande inom marknaden för elnät för djurhållning. Deras fokus på kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet gör deras produkter till pålitliga val för lantbrukare och djurägare världen över.

Oavsett om du behöver skapa en temporär inhägnad eller bygga en permanent elhage, erbjuder både Kerbl och Foga elnät som möter de högsta standarderna inom djurhållningssäkerhet och effektivitet. Investera i säkerheten och välbefinnandet för dina djur med elnät från Kerbl och Foga.

Läs mer

Filter

Pris

400 kr - 2300 kr

Varumärke

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar