• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Svett- och Transporttäcke

Svetttäcke och transporttäcke för hästar. Hansbo Sport.

Svett- och transporttäcken är oumbärliga i hästvården för att säkerställa hästens komfort och välbefinnande både under träning och transport. Hansbo Sport, känt för sina högkvalitativa hästprodukter, erbjuder svett- och transporttäcken som kombinerar funktionalitet med ergonomisk design. H...

Svetttäcke och transporttäcke för hästar. Hansbo Sport.

Svett- och transporttäcken är oumbärliga i hästvården för att säkerställa hästens komfort och välbefinnande både under träning och transport. Hansbo Sport, känt för sina högkvalitativa hästprodukter, erbjuder svett- och transporttäcken som kombinerar funktionalitet med ergonomisk design. Här presenteras en omfattande granskning av Hansbo Sports svett- och transporttäcke och dess framstående egenskaper.

Hansbo Sport Svett- och Transporttäcke:

  1. Material och Konstruktion:

    • Tillverkat av högkvalitativa material, såsom tekniskt avancerad polyester eller liknande vävnader, som är både slitstarka och andningsbara. Konstruktionen är utformad för att ge skydd och samtidigt främja ventilation under träning eller transport.
  2. Funktionell Svettning:

    • Svett- och transporttäcket är designat för att underlätta svettning efter träning genom att hjälpa hästen att snabbt avdunsta fukt. Detta minimerar risken för att hästen blir förkyld och bidrar till att bibehålla en jämn kroppstemperatur.
  3. Temperaturreglering och Andningsförmåga:

    • Täcket erbjuder effektiv temperaturreglering genom att vara andningsbart och förhindrar överhettning. Det är särskilt viktigt under transport eller när hästen har svettats under träning.
  4. Justerbarhet och Passform:

    • Hansbo Sport svett- och transporttäcken är ofta utrustade med justerbara spännen och band för att säkerställa en individuell och skräddarsydd passform. Detta minimerar risken för skav och ger optimal rörelsefrihet.
  5. Extra Skyddande Funktioner för Transport:

    • Många transporttäcken inkluderar extra funktioner för att ge ytterligare skydd under transport, såsom integrerade halsar, svansflappar och öppningar för svansen.
  6. Reflekterande Detaljer för Säkerhet:

    • För att öka synligheten och säkerheten under mörka förhållanden inkluderar många svett- och transporttäcken reflekterande detaljer.
  7. Design och Estetik:

    • Hansbo Sport lägger tonvikt på estetiskt tilltalande design även för svett- och transporttäcken. De finns i olika färger och mönster för att tillgodose både funktionella och estetiska behov.
  8. Hållbarhet och Tvättbarhet:

    • Svett- och transporttäcken från Hansbo Sport är konstruerade för att vara hållbara och tåliga nog att klara av regelbunden användning. Många av dem kan tvättas i maskin för enkel rengöring och underhåll.
  9. Storleksvariation:

    • För att passa olika häststorlekar och raser erbjuder Hansbo Sport svett- och transporttäcken i olika storlekar. Detta garanterar en optimal passform och komfort för varje individuell häst.

Hansbo Sport svett- och transporttäcke representerar en investering i hästens välbefinnande under träning och transport. Med fokus på högkvalitativa material, ergonomisk design och användarvänliga funktioner har dessa täcken blivit en favorit bland hästägare som söker pålitligt skydd för sina hästar i olika situationer. Valet av ett Hansbo Sport svett- och transporttäcke innebär att man tar hänsyn till hästens behov samtidigt som man prioriterar stil och kvalitet.

Läs mer

Filter

Pris

275 kr - 750 kr

Varumärke

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar