• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Skritt Ländtäcke

Skritt Ländtäcke för hästar. Hansbo Sport.

Skritt ländtäcken är oumbärliga när det gäller att värma upp och svalna av hästen efter träning eller under transport. Hansbo Sport, en pålitlig aktör inom hästutrustningsindustrin, erbjuder skritt ländtäcken som kombinerar funktionalitet och komfort. Här följer en noggrann granskning av Hansbo Sports ...

Skritt Ländtäcke för hästar. Hansbo Sport.

Skritt ländtäcken är oumbärliga när det gäller att värma upp och svalna av hästen efter träning eller under transport. Hansbo Sport, en pålitlig aktör inom hästutrustningsindustrin, erbjuder skritt ländtäcken som kombinerar funktionalitet och komfort. Här följer en noggrann granskning av Hansbo Sports skritt ländtäcke och dess kännetecken.

Hansbo Sport Skritt Ländtäcke:

  1. Material och Konstruktion:

    • Tillverkat av högkvalitativa och andningsbara material för att säkerställa hästens komfort under uppvärmning eller nedkylning. Konstruktionen är designad för att vara lätt och hållbar.
  2. Andningsförmåga och Temperaturreglering:

    • Skritt ländtäcket är utformat för att vara luftigt och andningsbart, vilket hjälper till att reglera hästens kroppstemperatur under skrittandet. Det säkerställer en bekväm uppvärmning eller svalning.
  3. Justerbarhet och Passform:

    • Hansbo Sport ländtäcken är utrustade med justerbara spännen och band för att säkerställa en skräddarsydd passform för varje individuell häst. Detta bidrar till att undvika skav och ökar rörelsefriheten.
  4. Reflekterande Detaljer för Säkerhet:

    • Många skritt ländtäcken inkluderar reflekterande detaljer för ökad synlighet och säkerhet under mörka förhållanden. Detta är särskilt viktigt när du är ute och skrittar på kvällen eller tidigt på morgonen.
  5. Design och Estetik:

    • Hansbo Sport sätter tonvikt på estetiskt tilltalande design. Skritt ländtäcken finns i olika färger och mönster för att tillgodose både funktionella och estetiska behov, vilket gör dem inte bara praktiska utan också stilfulla.
  6. Förhöjd Krage och Nackskydd:

    • Många skritt ländtäcken från Hansbo Sport har en förhöjd krage och nackskydd för att ge extra skydd mot väder och vind när hästen skrittar utomhus.
  7. Hållbarhet och Tvättbarhet:

    • Ländtäcken från Hansbo Sport är konstruerade för att vara hållbara och tåliga nog att klara utomhusbruk. De flesta är även tvättbara i maskin, vilket underlättar rengöring och underhåll.
  8. Storleksvariation:

    • För att passa olika häststorlekar och raser erbjuder Hansbo Sport skritt ländtäcken i olika storlekar. Detta garanterar en optimal passform och komfort för varje individuell häst.

Hansbo Sport skritt ländtäcke är en oumbärlig del av hästutrustningen för varje ryttare som värnar om hästens välbefinnande. Med en perfekt kombination av funktionalitet, komfort och stil har dessa ländtäcken blivit ett populärt val bland hästägare. Investeringen i ett Hansbo Sport skritt ländtäcke innebär inte bara att man tar hand om hästens behov under skrittning utan också att man gör det med en känsla av kvalitet och elegans.

Läs mer

Filter

Pris

475 kr - 700 kr

Varumärke

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 3 av 3 artiklar