• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Regn

Regntäcke och övergångstäcke för hästar

Regntäcken och övergångstäcken är oumbärliga när det gäller att skydda hästar mot regn och oväder, och de är särskilt viktiga under övergångsperioder mellan säsonger. Hansbo Sport, känt för sina högkvalitativa hästprodukter, erbjuder ett brett utbud av regntäcken och övergångstäcken. Här följer en detalje...

Regntäcke och övergångstäcke för hästar

Regntäcken och övergångstäcken är oumbärliga när det gäller att skydda hästar mot regn och oväder, och de är särskilt viktiga under övergångsperioder mellan säsonger. Hansbo Sport, känt för sina högkvalitativa hästprodukter, erbjuder ett brett utbud av regntäcken och övergångstäcken. Här följer en detaljerad granskning av dessa produkter.

Hansbo Sport Regntäcke och Övergångstäcke:

  1. Material och Konstruktion:

    • Hansbo Sport regntäcken och övergångstäcken är konstruerade med högkvalitativa och hållbara material. Ofta används vattentätt polyester eller liknande tyger för att skydda hästen mot regn och vind.
  2. Vattentålighet och Vindmotstånd:

    • Regntäcken är specifikt utformade för att vara vattentäta och skydda hästen mot nederbörd. Övergångstäcken har ofta extra egenskaper för att motstå vind och hålla hästen varm under övergångsperioder.
  3. Andningsbarhet och Ventilation:

    • Trots att de är skyddande mot regn och vind, är Hansbo Sports regntäcken och övergångstäcken konstruerade för att vara andningsbara och säkerställa god ventilation. Detta förhindrar överhettning och håller hästen bekväm.
  4. Justerbarhet och Passform:

    • Regntäcken och övergångstäcken är oftast justerbara för att ge en anpassad passform för varje individuell häst. Detta inkluderar justerbara bensnören och magband för att säkerställa att täcket sitter säkert och bekvämt.
  5. Design och Estetik:

    • Hansbo Sport lägger ofta vikt vid estetiskt tilltalande design. Regntäcken och övergångstäcken finns i olika färger och mönster för att tillgodose både funktionella och estetiska behov.
  6. Extra Funktioner:

    • Många av Hansbo Sports regntäcken och övergångstäcken inkluderar extra funktioner som integrerade halsar, svansflappar och öppningar för svansen. Detta ger ett mer heltäckande skydd för hästen.
  7. Hållbarhet och Tvättbarhet:

    • Regntäcken och övergångstäcken från Hansbo Sport är oftast hållbara och tåliga nog att klara utomhusbruk. Många av dem kan tvättas i maskin för enkel rengöring och underhåll.
  8. Storleksvariation:

    • För att passa olika häststorlekar och raser erbjuder Hansbo Sport regntäcken och övergångstäcken i olika storlekar. Detta garanterar en optimal passform och komfort för varje häst.

Hansbo Sport regntäcken och övergångstäcken representerar pålitliga och funktionella lösningar för hästägare som söker effektivt skydd mot oväder och övergångsperioder. Genom att kombinera högkvalitativa material, smart konstruktion och estetisk design erbjuder dessa täcken en omfattande lösning för att hålla hästar bekväma och skyddade under olika väderförhållanden. Oavsett om det är regn, vind eller övergångsperioder, ger Hansbo Sport regntäcke och övergångstäcke en pålitlig investering för hästens välbefinnande och hälsa.

Läs mer

Filter

Pris

725 kr - 1200 kr

Varumärke

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar