• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Hopp Allround

Hopp Allround Schabrak till hästar. Hansbo Sport.

Hansbo Sport Hopp Allround Schabrak. Perfekt Balans mellan Prestanda och Stil

Hopp- och allroundschabrak är avgörande för både prestanda och komfort under hoppning och andra discipliner. Hansbo Sport, känt för sina högkvalitativa hästprodukter, erbjuder hopp- och allroundschabrak som kombinerar...

Hopp Allround Schabrak till hästar. Hansbo Sport.

Hansbo Sport Hopp Allround Schabrak. Perfekt Balans mellan Prestanda och Stil

Hopp- och allroundschabrak är avgörande för både prestanda och komfort under hoppning och andra discipliner. Hansbo Sport, känt för sina högkvalitativa hästprodukter, erbjuder hopp- och allroundschabrak som kombinerar teknisk prestanda med stilfull design. Här är en detaljerad guide till Hansbo Sports Hopp Allround Schabrak och dess många fördelar.

Hansbo Sport Hopp Allround Schabrak:

  1. Tekniskt Avancerade Material:

    • Schabraken från Hansbo Sport tillverkas med avancerade material för att säkerställa bästa möjliga prestanda. Tekniska tyger används för att erbjuda optimal fukttransport och ventilation under hoppningen.
  2. Ventilerande och Snabbtorkande Egenskaper:

    • Många av hopp- och allroundschabraken är konstruerade med ventilerande och snabbtorkande egenskaper. Detta är avgörande för att hålla hästens rygg torr och sval under intensiva hoppövningar.
  3. Anatomisk Design för Rörelsefrihet:

    • Schabraken är utformade med hästens anatomi i åtanke, vilket ger rörelsefrihet och minskar risken för skav. Den anatomiska designen inkluderar ofta ett skuret område vid manken för att minska trycket.
  4. Extra Fyllning för Stötdämpning:

    • För att erbjuda extra stötdämpning och komfort är många modeller av Hopp Allround Schabrak utrustade med tjockare fyllning vid manken och ryggen. Detta är särskilt viktigt vid hoppning och landning.
  5. Stabil Passform med Antiskli-Funktion:

    • Antiskli-funktioner, såsom silikontryck eller gummiinfällningar, används för att hålla schabraket på plats under hoppning. Det ger en stabil passform och förhindrar att schabraket glider framåt eller bakåt.
  6. Designad för Säkerhet och Sikt:

    • Vissa modeller inkluderar designelement som inte bara är estetiska utan också främjar säkerhet och sikt under hoppning. Det kan vara reflexdetaljer eller kontrastfärger för bättre synlighet.
  7. Tvättbarhet och Hållbarhet:

    • Hopp- och allroundschabraken är konstruerade för att vara tåliga och hållbara. Många av dem kan enkelt tvättas i maskin för att underlätta rengöring och underhåll.
  8. Storleksvariation för Alla Sadlar:

    • För att passa olika sadlar och sadelstorlekar erbjuder Hansbo Sport hopp- och allroundschabrak i olika storlekar. Detta säkerställer att schabraket passar perfekt under hoppning.
  9. Stilfulla Detaljer och Färgalternativ:

    • Hansbo Sports Hopp Allround Schabrak är kända för sina stilfulla detaljer och olika färgalternativ. Ryttare kan välja schabrak som inte bara uppfyller tekniska krav utan också matchar deras personliga stil.

Hansbo Sport Hopp Allround Schabrak innebär att man prioriterar både prestanda och estetik under hoppning och andra discipliner. Dessa schabrak är utformade för att möta de höga kraven från seriösa ryttare som söker det bästa för sina hästar och för en stilsäker ridupplevelse.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 500 kr

Varumärke

Visar 1 - 14 av 14 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 14 av 14 artiklar