• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Dressyr

Dressyr Schabrak till hästar. Hansbo Sport.

Dressyrschabrak är inte bara en nödvändig del av hästutrustningen, det är också ett sätt att uttrycka stil och elegans under dressyrtävlingar. Hansbo Sport, känt för sina högkvalitativa hästprodukter, erbjuder dressyrschabrak som kombinerar estetik med funktion. Här är en omfattande guide till Hansbo ...

Dressyr Schabrak till hästar. Hansbo Sport.

Dressyrschabrak är inte bara en nödvändig del av hästutrustningen, det är också ett sätt att uttrycka stil och elegans under dressyrtävlingar. Hansbo Sport, känt för sina högkvalitativa hästprodukter, erbjuder dressyrschabrak som kombinerar estetik med funktion. Här är en omfattande guide till Hansbo Sports dressyrschabrak och dess många fördelar.

Hansbo Sport Dressyrschabrak:

  1. Material och Konstruktion:

    • Dressyrschabrak från Hansbo Sport tillverkas av högkvalitativa material som kombinerar mjukhet och hållbarhet. Den noggrant utformade konstruktionen ger optimal passform och komfort för hästen.
  2. Ventilerande och Fukttransporterande Egenskaper:

    • Många av dressyrschabraken är designade med ventilerande material och fukttransporterande egenskaper. Detta håller hästens rygg torr och fräsch, vilket är särskilt viktigt under intensiv dressyrträning eller tävling.
  3. Anatomisk Design för Optimal Passform:

    • Dressyrschabraken är utformade med hästens anatomi i åtanke för att säkerställa en optimal passform och minska risken för skav. Det anatomiska snittet ger även utrymme för manken och säkerställer rörelsefrihet.
  4. Utmärkande Stil och Estetik:

    • Hansbo Sports dressyrschabrak är kända för sin distinkta stil och eleganta estetik. De finns i olika färger och mönster för att tilltala olika smaker och passa samman med ryttarens övriga utrustning.
  5. Extra Fyllning för Stötdämpning:

    • Många modeller är utrustade med extra fyllning vid manken och ryggpartiet för att erbjuda stötdämpning och komfort. Detta är särskilt viktigt för hästar som utför avancerade dressyrövningar.
  6. Antiskli-Funktion för Stabilitet:

    • För att hålla dressyrschabraket på plats under ritten är flera modeller utrustade med antiskli-funktioner, såsom silikontryck eller gummiinfällningar. Detta säkerställer att schabraket förblir stabilt och inte glider.
  7. Tvättbarhet och Hållbarhet:

    • Dressyrschabraken är konstruerade för att vara hållbara och tåliga nog för regelbunden användning. Många av dem kan tvättas i maskin för enkel rengöring och underhåll.
  8. Storleksvariation för Alla Sätt att Rida:

    • För att passa olika sadelstorlekar och dressyrsadelmodeller erbjuder Hansbo Sport dressyrschabrak i olika storlekar. Detta garanterar en optimal passform för varje typ av sadel.
  9. Praktiska Detaljer som Kardborreband eller Spännen:

    • Många dressyrschabrak från Hansbo Sport är utrustade med praktiska detaljer som kardborreband eller spännen för enkel användning och justerbarhet.

Hansbo Sport dressyrschabrak innebär att man kombinerar högpresterande funktioner med stilfull estetik. Dessa schabrak är inte bara en praktisk del av utrustningen utan även en modeuttalande som låter ryttaren och hästen stråla på dressyrridningen.

Läs mer

Filter

Pris

375 kr - 550 kr

Varumärke

Visar 1 - 15 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 15 av 15 artiklar