• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Nos Och Nacke

Nos Och Nacke. Halsrem i läder full Hansbo Sport till hästar.

Nackstycke svart neopren med kardborr Hansbo Sport. Nosludd till pullarnosgrimma rund 6 cm i äkta Fårskinn Hansbo Sport. Nackludd i fårskinn med kardborre Hansbo Sport.  Nosludd i pilé med kardborr 30 cm (fler färger) Hansbo Sport. Nosludd i äkta fårskinn till nos eller nacke 30 cm H...

Nos Och Nacke. Halsrem i läder full Hansbo Sport till hästar.

Nackstycke svart neopren med kardborr Hansbo Sport. Nosludd till pullarnosgrimma rund 6 cm i äkta Fårskinn Hansbo Sport. Nackludd i fårskinn med kardborre Hansbo Sport.  Nosludd i pilé med kardborr 30 cm (fler färger) Hansbo Sport. Nosludd i äkta fårskinn till nos eller nacke 30 cm Hansbo Sport. Nosskydd i polyester för grimma Hansbo Sport. Märke Hansbo Sport och Willab.

Nos och nackstycken är avgörande delar av hästens utrustning, och deras design och kvalitet spelar en stor roll för hästens komfort. Hansbo Sport och Willab är två framstående märken inom hästvärlden, känt för att erbjuda högkvalitativa produkter. Nedan följer en detaljerad översikt över olika nos- och nackprodukter från dessa märken.

Hansbo Sport Nos och Nacke Produkter:

  1. Halsrem i Läder Full Hansbo Sport:

    • Tillverkad av högkvalitativt läder erbjuder denna halsrem maximal hållbarhet och komfort. Den fulla designen ger extra stöd och säkerhet.
  2. Nackstycke Svart Neopren med Kardborr Hansbo Sport:

    • Det svarta neoprennackstycket är designat med kardborr för enkel justering och optimal passform. Neoprenmaterialet ger mjukhet och minskar risken för skav.
  3. Nosludd till Pullarnosgrimma Rund 6 cm i Äkta Fårskinn Hansbo Sport:

    • Detta nosludd i äkta fårskinn är utformat för att användas med pullarnosgrimma. Dess rundade form och lyxiga fårskinn ger extra komfort och minimerar tryckpunkter.
  4. Nackludd i Fårskinn med Kardborre Hansbo Sport:

    • Nackluddet i fårskinn fästs enkelt med kardborre och ger extra stöd och komfort vid nacken. Fårskinnet är mjukt och skonsamt mot hästens hud.
  5. Nosludd i Pilé med Kardborre 30 cm (Fler Färger) Hansbo Sport:

    • Detta nosludd i pilé finns i olika färger för att matcha hästens utrustning. Kardborrefästet gör det enkelt att fästa på både nosgrimman och nackstycket.
  6. Nosludd i Äkta Fårskinn till Nos eller Nacke 30 cm Hansbo Sport:

    • Med en längd på 30 cm och tillverkat av äkta fårskinn, erbjuder detta nosludd lyxig komfort och är mångsidigt nog att användas både på nosgrimman och nackstycket.
  7. Nosskydd i Polyester för Grimma Hansbo Sport:

    • Tillverkat av slitstarkt polyester, ger detta nosskydd extra skydd och komfort för hästens nos när det används med grimman.

Willab Nos och Nacke Produkter:

(Observera att specificeringarna för Willab produkter i detta svar är generella och inte baserade på specifik produktinformation från Willab. För detaljerad information bör du besöka Willabs officiella webbplats eller kontakta deras kundtjänst.)

  1. Nos- och Nackstycken från Willab:
    • Willab erbjuder också olika nos- och nackprodukter, men specifik information kan variera. Deras produkter fokuserar vanligtvis på komfort, justerbarhet och hållbarhet.

Nos- och nackprodukterna från Hansbo Sport och Willab representerar olika designapproacher och materialval för att uppfylla olika behov och preferenser. Valet mellan dessa märken beror på individuella krav, såsom önskad komfort, design och användningsändamål. Oavsett vilket märke som väljs, är produkterna utformade för att öka hästens välbefinnande och erbjuda pålitlig kvalitet.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 275 kr

Varumärke

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar