Fri frakt
Robotgräsklippare Optimow15 Greenworks 1500 m2
Robotgräsklippare Optimow15 Greenworks 1500 m2

Robotgräsklippare Optimow15 Greenworks 1500 m2

Robotgräsklippare Optimow15 Greenworks 1500 m2. När den väl har installerats klipper Optimow 15 gräsmattan enligt ditt förinställda schema och laddar sig själv när det behövs. Du har full kontroll var som helst med den GSM-aktiverade appen för att ändra klipptider vid behov, och de inbyggda lyft- och kollisionssensorerna garanterar säkerheten hela tiden.

Mer detaljer

997 objekt

13 999 kr

Leveranstid 3-5 vardagar
    Artikelnummer
    100035120

    Varumärke Greenworks Läs mer

    greenworks, batteridrivna trädgårdsverktyg.

    Gå till Greenworks
    Beskrivning

    Greenworks Optimow 15 är en helautomatisk robotgräsklippare designad för att sakkunnigt underhålla gräsmattor på upp till 1 500 m2. Installationen är enkel med allt du behöver inkluderat, anslut helt enkelt begränsningskabeln och anslut till laddstationen.

    När den väl har installerats klipper Optimow 15 gräsmattan enligt ditt förinställda schema och laddar sig själv när det behövs. Du har full kontroll var som helst med den GSM-aktiverade appen för att ändra klipptider vid behov, och de inbyggda lyft- och kollisionssensorerna garanterar säkerheten hela tiden.

    Avancerad och tyst drift.
    Den avancerade designen av Greenworks Optimow 15 gör den lämplig för större gräsmattor på upp till 1 500 m2 (nästan sex tennisbanor). Trots sin förmåga att täcka större ytor är maskinen mycket manövrerbar, och dess exceptionellt låga driftsljud gör att du glömmer bort den även där.

    Full kontroll från Greenworks-appen.
    Optimow 15 kan styras och uppdateras via GSM från Greenworks-appen , där du kan övervaka maskinen samt ändra inställningar och scheman från var som helst i världen. Maskinen är förladdad med ett sim-kort som kan fyllas på vid behov.

    Säker & Intelligent.
    Optimow 15 är designad med säkerhet i åtanke, med en integrerad lyftsensor som automatiskt stoppar bladen när maskinen lyfts. Kollisionssensorerna gör att Optimow kan känna igen hinder, där maskinen stannar och vänder sig för att klippa någon annanstans. Förutom säkerheten är Optimow intelligent tack vare regn- och frostsensorer för att säkerställa att klippning endast sker under rätt förhållanden, och dess integrerade geofence-säkerhet skickar meddelanden om maskinen någonsin lämnar sitt område.

    Hur fungerar det?
    Konceptet är enkelt och involverar en begränsningsslinga runt omkretsen av din gräsmatta, denna kan fästas i gräsmattan eller begravas, när den väl har installerats klipper Optimow 15 gräsmattan i ett slumpmässigt mönster och lämnar en mattliknande finish. För komplexa trädgårdsformer gör den valfria guidekabeln att Optimow enkelt kan navigera tillbaka till basstationen för laddning.

    Hur vet den var den redan har klippts?
    Optimow 15 vet inte var den har klippt och behöver inte . Genom att klippa ett slumpmässigt mönster regelbundet täcker den lätt hela gräsmattan och klipper bara mycket små mängder åt gången, vilket lämnar en perfekt plan yta.

    Hur laddas den?
    Optimow 15 vet när batterinivån är låg och återgår automatiskt till basen. station för att ladda sig själv, innan du återupptar klippningen när den är klar. Vart tar gräsklippet vägen? Klippmetoden är "lite och ofta" vilket lämnar mycket små gräsklipp som faller ner till gräsrötterna och inte är synliga för ögat. Detta gräs sönderfaller sedan naturligt och fungerar som gödningsmedel, vilket ger en gräsmatta som ser friskare och grönare ut.

    Hur ofta behöver den klippas?
    Beroende på storleken på din gräsmatta ställer du in ett klippschema antingen på maskinen eller via Greenworks-appen, Optimow 15 kommer då att följa detta schema automatiskt. Du har full kontroll genom appen.

    Ingår:
    - 200m begränsningskabel
    - 400 styck märlor/trådspik
    - 3 stycken kontakter till anslutning av laddstationen
    (Monteras i änden av begränsningskabel så att du kan koppla dem till laddstationen)
    - 3 stycken trådsamlare (används för skarvning av begränsningskabel när ett brott har uppstått)
    - 9 extra knivar
    - 1 Laddstation

    Detaljerad information
    Vikt (kg)11
    Höjd mm260
    Längd mm620
    Bredd mm500
    Skärsystem3 roterande blad
    Batteri-tid70 min
    SIM korts avgift2 years included
    SIM kortJa
    Minsta passage cm60
    FrostsensorJa
    RegnsensorJa
    KontaktteknikGSM
    GPS TrackingJa
    Maximal lutningsgrad %35
    Ljud nivå dB58
    arealkapacitet m2<1500
    Ljudtrycksnivå dB47
    Motor TypeBorstlös
    System Voltage24 V
    ersättningsbatteri211022355
    batterikapacitet Ah2
    Min. klipphöjd cm2
    Max klipphöjd cm6
    Skärbredd cm22
    Batteri typLithium-Ion
    Ersättningsbatteri211022355
    Batterikapacitet Ah2
    Min. klipphöjd cm2
    Max klipphöjd cm6
    Skärbredd cm22
    Charge typeLithium-Ion
    Diskussion
    Frågor (0)

    Det finns inga frågor just nu


    Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
    Ställ en fråga
    Göm formulär

    Andra köpte också

    9 andra produkter i samma kategori