Gräsklippare 33cm GD24LM33K2 24V med 2Ah batteri och mikroladdare Greenworks

Gräsklippare 33cm GD24LM33K2 24V med 2Ah batteri och mikroladdare Greenworks. Gräsklipparen GD24LM33K2 från GreenWorks passar perfekt i en liten trädgård och har nu en högpresterande borstlös motor för längre drifttid och lång livslängd, samt enspakshöjdjustering.

Mer detaljer

999 objekt

2 099 kr

Leveranstid 3-5 vardagar
    Artikelnummer
    100046274

    Varumärke Greenworks Läs mer

    greenworks, batteridrivna trädgårdsverktyg.

    Gå till Greenworks
    Beskrivning

    Gräsklipparen GD24LM33K2 från GreenWorks passar perfekt i en liten trädgård och har nu en högpresterande borstlös motor för längre drifttid och lång livslängd, samt enspakshöjdjustering.

    Denna prisvärda gräsklippare är utrustad med en kompakt och hållbar 33cm plastklippaggregat, femläges klipphöjd som enkelt kan justeras mellan 25-75mm och en 30 liters uppsamlingspåse.

    Denna mångsidiga gräsklippare har också möjlighet att mulcha gräsklippet med den medföljande mulchpluggen.

    Den kompakta och lätta designen hos Greenworks GDG24LM33 möjliggör enkel manövrering under klippning, och det integrerade handtaget gör det enkelt att transportera runt i trädgården. De fällbara handtagen gör att när gräsmattan väl är klippt är det enkelt att förvara gräsklipparen i garaget eller trädgårdsskjulet samtidigt som den tar minimalt med utrymme.

    Den skjutbara sladdlösa gräsklipparen använder ett 2Ah 24V uppladdningsbart litiumjonbatteri för att driva den elektriska DigiPro-motorn. Det modulära batterisystemet är utbytbart med alla trädgårdsredskap i GreenWorks 24 volts sortiment, från grästrimmers, häcksaxar, motorsågar och till och med elverktyg. Tyst, lätt och lätt att använda,

    GD24LM33K2 låter dig klippa utan krångel med bensin och användningen av en strömkabel. Sätt bara i batteriet och klipp.

    2Ah batteri och laddare ingår.

    Diskussion
    Frågor (0)

    Det finns inga frågor just nu


    Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
    Ställ en fråga
    Göm formulär

    9 andra produkter i samma kategori