• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Övrigt

Infångarklämma bidrottning plast är ett praktiskt verktyg för biodlare som används för att enkelt och säkert fånga in bidrottningen. Den är tillverkad av hållbar plast och har en design som underlättar hanteringen av drottningen.

Cellkoppar plast 1000 st är små plastkoppar som används för att skapa celler där bin kan bygga sina larver. Dessa ce...

Infångarklämma bidrottning plast är ett praktiskt verktyg för biodlare som används för att enkelt och säkert fånga in bidrottningen. Den är tillverkad av hållbar plast och har en design som underlättar hanteringen av drottningen.

Cellkoppar plast 1000 st är små plastkoppar som används för att skapa celler där bin kan bygga sina larver. Dessa cellkoppar är tillverkade av slitstark plast och kommer i en förpackning med 1000 stycken, vilket gör dem idealiska för biodlare som behöver en tillförlitlig och kostnadseffektiv lösning.

Avläggarlåda Langstroth komplett omonterad Vit är en komplett låda för att skapa avläggare i Langstroth-systemet. Lådan levereras omonterad, men inkluderar alla nödvändiga delar för att snabbt och enkelt montera den. Den är vit till färgen och passar perfekt för biodlare som vill expandera sin biodling och skapa nya samhällen.

Transportbox PP plast omonterad är en praktisk låda som används för att säkert transportera bin eller andra biodlingsprodukter. Den är tillverkad av tålig PP-plast och levereras omonterad för enkel montering och demontering. Transportboxen är idealisk för biodlare som behöver flytta bin mellan olika platser eller transportera produkter på ett säkert sätt.

Bränsle rökpust 54-pack är ett viktigt verktyg för biodlare som används för att producera rök för att lugna bin under arbete. Dessa bränslestavar är tillverkade av högkvalitativt material och levereras i en praktisk förpackning med 54 stycken. Bränslestavarna är perfekta för att säkerställa att du alltid har tillräckligt med bränsle tillgängligt för att hantera dina bikupor på ett effektivt sätt.

Oavsett om du behöver en infångarklämma för bidrottningar, cellkoppar för binas larvproduktion, en avläggarlåda för att skapa nya samhällen, en transportbox för säker bintransport eller bränslestavar för rökning av bikupor, finns det ett brett utbud av redskap och verktyg tillgängliga för att underlätta biodlingen och framställningen av honung.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 1000 kr

Varumärke

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar