• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Huva till häst

Huva till hästar, en riktigt praktisk och användbar utrustning när det kommer till att hålla hästarna bekväma och skydda dem från olika väderförhållanden.

Materialen i huva till hästar varierar, men de är oftast gjorda av mjuka och andningsbara tyger. Vanliga material inkluderar nät, bomull och lycra. Nätmaterial ger bra ventilation och är perf...

Huva till hästar, en riktigt praktisk och användbar utrustning när det kommer till att hålla hästarna bekväma och skydda dem från olika väderförhållanden.

Materialen i huva till hästar varierar, men de är oftast gjorda av mjuka och andningsbara tyger. Vanliga material inkluderar nät, bomull och lycra. Nätmaterial ger bra ventilation och är perfekt för varmare dagar, medan bomull är skonsam mot hästens hud och ger skydd mot solen. Lycra är stretchigt och formar sig väl efter hästens huvud.

Användningsområdena för huva till hästar är många och varierade. För det första är det en utmärkt insektsbarriär. Det håller flugor och andra irriterande insekter borta från hästens ansikte och ögon. Dessutom ger det även skydd mot solljus, speciellt för känsliga hästar eller hästar med ljus hy. Under kalla väderförhållanden kan en tjockare huva användas för att hålla hästens huvud varmt och skyddat.

När du väljer en huva till din häst är det viktigt att tänka på hästens behov och hur du planerar att använda den. Om du ska använda den under träning eller tävling, kanske du vill ha en tunnare och mer andningsbar huva. Om det är för att skydda hästen mot insekter eller vid utomhusvistelse, kan en huva med nät vara bäst. Säkerställ att den sitter bra och inte är för tight för att undvika obehag för hästen.

Det är också viktigt att regelbundet rengöra och underhålla huvan. Insekter kan lockas till svett och smuts, så att hålla den ren minskar risken för irritation för hästen. Följ tillverkarens rekommendationer för tvätt och underhåll.

En huva till hästar en användbar och mångsidig del av hästutrustningen. Den ger inte bara skydd mot insekter och väder, utan är också ett sätt att se till att hästen är bekväm och trivs. Valet av rätt material och korrekt användning är nyckeln till att göra den till ett tillförlitligt verktyg för hästvård och välbefinnande.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 275 kr

Varumärke

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar